Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επιστροφή στην προπόνηση με Ρονάλντο και θλιμμένα βλέμματα

Oι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο στο Κάρινγκτον, μετά τη βαριά ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 4-1 στο ντέρμπι της Premier League την Κυριακή (6/3). Ανάμεσα στους φανερά απογοητευμένους ποδοσφαιριστές του Ραλφ Ράνγκνικ, ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα την ημέρα του αγώνα βρισκόταν στην Πορτογαλία. 

Ο προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων» είχε δηλώσει: «Ο γιατρός μας ήρθε να με δει την Παρασκευή το πρωί πριν από την προπόνηση και είπε ότι ο Κριστιάνο δεν μπορούσε να προπονηθεί λόγω κάποιων προβλημάτων στο ισχίο και το ίδιο συνέβη και το Σάββατο».

Την ίδια ώρα, η Athletic ανέφερε: «οι παίκτες που είναι τραυματίες δεν είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν αγώνες, αλλά λέγεται ότι οι συμπαίκτες του Ρονάλντο αισθάνονται ότι η παρουσία του στο γήπεδο, δεδομένης της αύρας και της συνεισφοράς του σε αυτή τη σεζόν, θα μπορούσε να ήταν ευεργετική».

Η Γιουνάιτεντ δέχτηκε σκληρή κριτική για την απογοητευτική εμφάνιση στο «Etihad», τόσο από τον Τύπο, όσο και από παλιές δόξες της ομάδας. 

Στην παρούσα φάση, ο Ραλφ Ράνγκνικ καλείται να διαχειριστεί τη νέα κρίση στην ομάδα του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά και της ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ολντ Τράφορντ» στις 15/3 για τη φάση των «16» του Champions League, μετά το 1-1 του πρώτου ματς στην Ισπανία. 

H «Sun» αναφέρει: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλαισιωμένος από σωματοφύλακες με το μέλλον να είναι αβέβαιο.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News