Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ο Πετρούσεφ και το πελατολόγιο του Ραζνάτοβιτς!

Ο Σέρβος σέντερ είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του γνωστού Σέρβου μάνατζερ και εκπρόσωπου του Ράντονιτς, αλλά έχει και άλλες «ελκυστικές» περιπτώσεις.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ πάει φουλ για ΝΒΑ, προτάθηκε και εξετάζεται στον Παναθηναϊκό και ίσως γίνει το σκαλοπάτι του για να κάνει την «εκτόξευση»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς είναι γνωστός και μη εξαιρετέος για τα μεγάλα ντιλ που έχει καταφέρει στη ζωή του. Ένα από αυτά, ταρακούνησε και το ελληνικό μπάσκετ με την μετακίνηση του Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό το 2010 ενώ συνεχίζει ακάθεκτος έχοντας πελάτες όπως ο back2back MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς, αλλά και ο back2back MVP του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, Βασίλιε Μίτσιτς. Εδώ και μέρες έχει συνδεθεί το όνομά του με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Σέρβος μάνατζερ έχει σωρεία παικτών για όλα τα… βαλάντια, για όλες τις τσέπες. Για μεταγραφές πρώτης γραμμής, αλλά και για έξυπνες «βόμβες». Ένα από τα ονόματα το οποίο προτάθηκε και εξετάζεται στον Παναθηναϊκό είναι ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος σέντερ είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ με προοπτική για το ΝΒΑ. Πέρυσι δεν στέριωσε στην Εφές. Επαιξε ελάχιστα. Προτάθηκε στους «πράσινους» με σκοπό να κάνει το μεγάλο βήμα πριν το ΝΒΑ. Με στόχο να οφεληθεί και ο ίδιος και ο Παναθηναϊκός που ενδεχομένως – αν τον κλείσει – να μπορεί να πάρει σε πιο οικονομικό «πακέτο» και κάποιον άλλο παίκτη της εταιρείας Beobasket.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έχει στη λίστα του και προσιτούς – οικονομικά – ψηλούς, όπως ο Οθέλο Χάντερ, ο Τζόφρι Λοβέρν και ο «αγαπημένος» Μάρτιν του Ράντονιτς

Όπως και να έχει ο 22χρονος ψηλός ο οποίος θα συμμετάσχει στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας και μέλος της παραγωγικής διαδικασίας της Μέγκα Μπέμαξ (ομάδα που ανήκει στον Ραζνάτοβιτς) είναι στην πράσινη λίστα, χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο. Ποιοι άλλοι πελάτες του Σέρβου μάνατζερ και μάνατζερ του Ντέγιαν Ράντονιτς θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους «πράσινους»; Το έναν τον αναφέραμε. Είναι ο Αμερικανός σέντερ Χασάν Μάρτιν ο οποίος εδώ και χρόνια είναι στην καρδιά του Μαυροβούνιου προπονητή των «πρασίνων» χωρίς να έχει συνεργαστεί μαζί του, ακόμα. Αν δεν παραμείνει στον Ολυμπιακό, ενδεχομένως να εξεταστεί. Στο θέμα των ψηλών, υπάρχει ο γνωστός και έμπειρος Αμερικανός σέντερ, Οθέλο Χάντερ ο οποίος καταγράφει πολλά χιλιόμετρα εδώ και χρόνια στην Ευρωλίγκα ενώ πέρυσι φορούσε τη φανέλα της Μακάμπι. Ένα άλλο όνομα που επίσης έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του είναι ο Γάλλος σέντερ, Τζόφρι Λοβέρν ο οποίος ήταν σε Φενέρ και Ζαλγκίρις ενώ στη λίστα υπάρχει ο πιο «αλμυρός» Ντονάτας Μοτιεγιούνας ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην Μονακό, αλλά θα ψαχτεί για το ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ Ντουέιν Μπέικον έκανε θραύση με την Μονακό και ανήκει στο πελατολόγιο του Σέρβου μάνατζερ, όντας ελεύθερος

Ένα από τα ηγετικά στελέχη του Παναθηναϊκού, ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι εδώ και χρόνια πελάτης του Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο οποίος έχει στη μακρά του λίστα και ένα όνομα που θα μπορούσε να απασχολήσει τους «πράσινους». Τον Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός «μπόμπερ» ο οποίος αγωνίζεται στο «2» και στο «3», πραγματοποίησε εκρηκτικό δεύτερο μισό με την Μονακό και ήταν από τους στυλοβάτες της μεταμόρφωσης των Μονεγάσκων. Προφανώς και μετά από αυτή τη χρονιά, ο άλλοτε γκαρντ των Χόρνετς και των Μάτζικ θα θελήσει να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν πολλοί μνηστήρες από ομάδες της Ευρωλίγκας. Πάντως κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Όπως και να έχει, ο πιο επιτυχημένος μάνατζερ της Ευρώπης έχει πολλές περιπτώσεις που εξιτάρουν, αλλά και περιπτώσεις που μπορούν – σε λογικά πλαίσια – να ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News