Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οριστικά στα πράσινα ο Γκριγκόνις!

Απομένει πλέον η ανακοίνωση για την «βόμβα». Ο Μάριους Γκριγκόνις θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ο 28χρονος Λιθουανός γκαρντ-φόργουορντ είναι παίκτης των “πρασίνων”. Τα διαδικαστικά που απέμεναν ολοκληρώθηκαν, ο άλλοτε παίκτης της Ζαλγκίρις και της ΤΣΣΚΑ υπέγραψε το διετές κλειστό συμβόλαιο με την ομάδα και έτσι απομένει μόνο η επισημοποίηση του… γάμου. Η “πρασινη” ΚΑΕ αναμένεται να τον ανακοινώσει την Πέμπτη (14/7). Ετσι ο Παναθηναϊκός έκλεισε μια σπουδαία μεταγραφή που θα τον ενισχύσει στο “2” και στο “3”. 

Θυμίζουμε ότι υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, την ΤΣΣΚΑ και τον Μάριους Γκριγκόνις, απέμεναν κάποια ζητήματα που αφορούσαν το δικαστικό ζήτημα ανάμεσα στην ρωσική ομάδα και τον παίκτη, αλλά και τις ανταλλαγές συμβολαίων μεταξύ των δύο ομάδων. Ετσι αυτό είχε αίσιο τέλος, ο Λιθουανός “μπόμπερ” υπέγραψε και την Πέμπτη (14/7) θα ανακοινωθεί από την ΚΑΕ. 

Φυσικά πρόκειται για μια ιστορική συμφωνία που είχε πολλούς εμπλεκόμενους φορείς. Την ΤΣΣΚΑ, από την οποία αγόρασε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τον Γκριγκόνις καθότι πλήρωσε 350.000 ευρώ, ο Λιθουανός γκαρντ-φόργουορντ που δεν ήταν φυσικά ελεύθερος και το ΒΑΤ. Ομως αυτό δείχνει και την σπουδαιότητα της κίνησης. Κομβικό ρόλο στην όλη υπόθεση έπαιξαν φυσικά οι άριστες σχέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αντρέιβ Βατούτιν. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News