Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τουρκικές «σειρήνες» για Παπαπέτρου!

Οι «πράσινοι» – ενδεχομένως – να χάσουν ένα σημαντικό τους στέλεχος. Τον αρχηγό τους, Ιωάννη Παπαπέτρου μια και το Euroleague out λήγει την Παρασκευή (15/7) και υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και δη από την Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη και από την Εφές ενώ πιθανότατα και η Βαλένθια να κάνει κρούση.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ξεκίνησε δυναμικά την αντεπίθεσή του! Πήρε τον Μάριους Γκριγκόνις, έκλεισε τον Αντριου Αντριους, έχει κλείσει τον Νέιτ Γουόλτερς ενώ είναι σε καλό δρόμο η απόκτηση του Ντέρικ Γουίλιαμς. Όμως ενδέχεται να έχει και μια αποχώρηση και μάλιστα σημαντική. Αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου. Οι ώρες είναι κρίσιμες μια και η διορία για το μπάι άουτ από ομάδα της Ευρωλίγκας ολοκληρώνεται την Παρασκευή (15/7). Ένα μπάι άουτ που έχει ύψος 400.000 ευρώ το οποίο πρέπει να πληρώσει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ όποια ομάδα θελήσει να κάνει δικό της τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Αυτό υπάρχει βάσει συμβολαίου.

Όπως και να έχει ο Ιωάννης Παπαπέτρου – σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία – έχει μπει στο στόχαστρο της Φενέρ και της Εφές που θέλουν να τον κάνουν δικό τους και φυσικά όλα είναι ανοιχτά.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News