Άρης Μεταγραφές: Φουλάρει για τον Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα που οι Ισπανοί έστελναν στην ΑΕΚ!

Το όνομα του 23χρονου διεθνή Ισπανού στόπερ, Όσκαρ Μινγκέθα, εμφανίστηκε ξαφνικά σαν… κομήτης το απόγευμα της Τετάρτης στον ελληνικό αθλητικό Τύπο, καθώς δημοσίευμα της Mundo Deportivo έφερνε τον άσο της Μπαρτσελόνα στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Πράγματι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ταλαντούχου άσσου μπορεί να είναι η Ελλάδα, η επόμενη φανέλα του μπορεί να είναι κιτρινόμαυρη, αλλά αν αυτό συμβεί αυτή θα έχει στο στήθος το σήμα του Άρη! 

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι συνεργάτες του ετοιμάζονται να πυροδοτήσουν άλλη μια «βόμβα» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς μετά από διαπραγματεύσεις πολλών εβδομάδων, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σχετικά κοντά σε συμφωνία δανεισμού του Ισπανού. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mundo Deportivo που άναψε φωτιές αλλά για… λάθος κιτρινόμαυρη ελληνική ομάδα, η Μπαρτσελόνα ζητά  μίνιμουμ 5.000.000 ευρώ για τον διεθνή Ισπανό, ο οποίος προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα το 2020-2021 και συνολικά έχει 66 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε αυτήν τη διετία.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι συμπατριώτες του «ελληνική ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μινγκέθα, μαζί με τη Θέλτα, την Τζένοα και τη Χόφενχαϊμ». Ωστόσο, το ισπανικό έντυπο υποστηρίζει ότι προτεραιότητα του Μινγκέθα είναι να παραμείνει στη La Liga, όπου δεν θα χρειαστεί χρόνο να εγκλιματιστεί, ειδικά από τη στιγμή που τα πρωταθλήματα σε πολλές χώρες είναι έτοιμα να αρχίσουν.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν τι ισχύει πραγματικά στο σίριαλ… Πρόκειται, πάντως, για μια εξαιρετικά δύσκολη διαπραγμάτευση και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να θεωρείται τελειωμένο deal. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News