Άρης: Τρεις «βόμβες» για την υπέρβαση, κρίσιμα 24ωρα στο μεταγραφικό

Την ώρα που ο Άρης ετοιμάζεται να υποδεχτεί σήμερα στο αεροδρόμιο Μακεδονία τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές (ο Μαζικού φτάνει στις 15:30, o Νταμπό στις 20:00 και αναμένεται ενημέρωση για τον Καμάτσο), η διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη βρίσκεται στο κυνήγι τριών ακόμη ποδοσφαιριστών, που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. 

Το ρόστερ του Άρη γεμίζει διαρκώς έπειτα από τις αποχωρήσεις του Ιουνίου, αλλά υπάρχουν ακόμα θέσεις που απαιτούν ενίσχυση. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις από το πάνω ράφι, για τις οποίες θα προκληθεί αίσθηση, όπως έγινε με Ντιόπ, Γκρέι και Νταμπό.

Και οι τρεις αυτές μεταγραφές απαιτούν επιδέξιους χειρισμούς, καθώς δεν πρόκειται για διαπραγματεύσεις μόνο με τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους η κουβέντα είναι στο τελικό στάδιο. Πρέπει να γίνουν όλα σωστά ώστε ο Άρης να παρουσιαστεί ακόμη πιο ισχυρός. Στόχος του μεγαλομετόχου είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League στα δύο ματς με την Γκόμελ και η δημιουργία μιας πολύ δυνατής ομάδας, που θα επιδιώξει να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης, κυνηγώντας παράλληλα και σημαντικά έσοδα. 

Τα επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά, αλλά στα γραφεία της Αλκμήνης επικρατεί αισιοδοξία. O Άρης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη σπουδαίου επιθετικού, υπόθεση που κρατάει από τις αρχές του καλοκαιριού, ενός ακόμη μέσου, ενώ αναζητεί δεξιό μπακ και αριστερό στόπερ. 

Νέο τεστ σήμερα με Γάνδη

Μετά το πρώτο φιλικό κόντρα στο Αμβούργο, ο Άρης ετοιμάζεται για νέο δυνατό τεστ με αντίπαλο τη Γάνδη, στις 4 το απόγευμα στο Σόχαου (μετάδοση από τη Nova). Ο Μπούργος θα δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής στον Ντιόπ που θέλει παιχνίδια για να βρει ρυθμό, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει λίγα λεπτά και στον Αντρέ Γκρέι. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News