Ολυμπιακός μεταγραφές: Το θερινό... shopflix των πρωταθλητών

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το θερινό… shopflix των πρωταθλητών πιθανότατα θα αρχίσει από το δεξί άκρο της άμυνας.

Ρεμί Καμπελά. Από την πρώτη στιγμή που «φούντωσε» το θέμα του 32χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού ο Ολυμπιακός, ανεπισήμως, κράτησε… αποστάσεις. Υπενθύμισε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής που μόλις έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ είχε ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο.

Πληθώρα λύσεων στο «10»

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στα τετραγωνικά του Καμπελά μόλις αποκτήθηκε ένας σπουδαίος 25χρονος παίκτης, ο Ζοάο Καρβάλιο. Παράλληλα είναι σε διαδικασία επιστροφής ο Κώστας Φορτούνης και φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς προσωπικά και ο Ολυμπιακός συνολικά θέλουν να μην «κάψουν» τα σπουδαία πρότζεκτ Αγκιμπού Καμαρά και Μπαντιουγκού Φαντιγκά που επίσης κινούνται στα συγκεκριμένα τετραγωνικά του γηπέδου. Και μην ξεχνάμε ότι ετοιμάζεται να ανανεώσει για +1 ακόμα χρόνο ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Τον θέλει καιρό ο Μοντέστο

Η αλήθεια είναι ότι ο Καμπελά αποτελεί παλιό «έρωτα» του Φρανσουά Μοντέστο με τον οποίο έχουν και κοινή ιδιαίτερη πατρίδα, την Κορσική. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, έθεσε υπόψιν όλων στο μεγάλο λιμάνι (και του Μαρτίνς που έδειξε να του αρέσει) τον 32χρονο ποδοσφαιριστή προ περίπου διετίας όταν οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν τους Ρώσους για τα προκριματικά του Champions League. Παίκτη για τη θέση «10» λοιπόν δεν ψάχνουν αφού δεν αποτελεί προτεραιότητα. Αυτό ισχύει σήμερα. Αν «αύριο» αλλάξει κάτι θεαματικά, το συζητάμε.

Το δεξί άκρο της άμυνας

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για πιθανές μεταγραφές και για κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό αυτή τη στιγμή, αφορά εκείνο που γράφαμε πρόφατα για τη διαχείριση του Μαρτίνς στον Λαλά και την προσπάθεια να καθιερωθεί ο Βρουσάι ως δεξί μπακ. Αυτή η θέση φαίνεται αυτή τη στιγμή ως απόλυτη προτεραιότητα και φυσικά πιθανό θεωρείται κάτι έξτρα για το αριστερό άκρο της άμυνας όπου υπάρχει ο Ρεάμπτσιουκ και το πρότζεκτ Κίτσος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι δήλωσε ο Καμπελά για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο δίκαιος κύριος Μαρτίνς, η απόδειξη με Καρβάλιο.

Ποιοί διάσημοι παίκτες έκαναν repost το shopflix.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News