Μελίνα Νικολαΐδη: Αφιερώνει στον λίμπερο της καρδιάς της

H κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη μεγάλωσε και ακολουθεί πια τον δικό της δρόμο στη ζωή. Και φέτος εκτός από την χαρά της για τις σπουδές της στην Αγγλία, μας δείχνει ότι νιώθει ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή.

Πριν από λίγες ημέρες, η Μελίνα Νικολαϊδη επέστρεψε από το Λονδίνο, όπου έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική και στην μουσική, όνειρο που είχε από μικρή ηλικία.

Το διάστημα που έμεινε στην Αθήνα, πέρασε χρόνο με την μαμά της αλλά και τον αδελφό της Γιώργο. Μαμά και κόρη μοιράζονται την ίδια αγάπη για την γυμναστική, όπως είδαμε και σε ένα stroy που δημοσίευσε η τραγουδίστρια, στο προφίλ της στο Instagram.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, είναι αυτός που δέχεται τα θερμά σχόλια της Μελίνας στις δικές του αναρτήσεις. Μία στενή φιλία ή κάτι πολύ παραπάνω; Βέβαια τα σχόλια της ως mine (δικός μου) ή το «Τι άντρα κυκλοφορώ», δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για άλλες ερμηνείες.

Το Σάββατο σε αγώνα βόλεϊ που πήρε μέρος ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, έλαβε και ένα ιδιαίτερα εμψυχωτικό σχόλιο από την Μελίνα, η οποία τον χαρακτήρισε ως τον «λίμπερο της καρδιάς μας». Ο παίκτης αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΚ.

Οι δυο τους δεν μιλούν επίσημα για τον τύπο της σχέσης τους, αλλά ο καιρός θα αποδείξει πολλά.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News