ΑΕΚ Μεταγραφές: Ο Αλμέιδα έχει την καλύτερη «εσωτερική» πληροφόρηση για Μοντέρο

Στην ΑΕΚ προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του Μοντέρο και ο Αλμέιδα έχει μέσα στα… πόδια του, τον καλύτερο πληροφοριοδότη για το προφίλ του Ισπανού κεντρικού αμυντικού

Στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα το θέμα της μεταγραφής κεντρικού αμυντικού. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Και παράλληλα με άλλες περιπτώσεις, που είναι σίγουρα πιο προχωρημένες και πιο ενδιαφέρουσες, εξετάζεται  και αυτή του Φανσίσκο Μοντέρο, η οποία προέκυψε εσχάτως.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός δεν φαίνεται πως θα έχει θέση βασικού στην φετινή ομάδα της Μπεσίκτας και ως εκ τούτου ψάχνει για εναλλακτική λύση. Το ίδιο και η ομάδα του. Είναι μια περίπτωση, που έχει μπει στο μικροσκόπιο κυρίως του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι αυτός που θα αποφασίσει, αν ταιριάζει το αγωνιστικό προφίλ του Μοντέρο, στο πλάνο του.

Βίντα, ο συμπαίκτης του Μοντέρο στην Μπεσίκτας

Γι’ αυτή την απόφαση, ο Αλμέιδα έχει τον καλύτερο δυνατό πληροφοριοδότη, μέσα στα αποδυτήρια των Σπάτων. Ο Ντομαγκόι Βίντα υπήρξε μέχρι πριν από λίγους μήνες και συμπαίκτες του Μοντέρο στην Μπεσίκτας, αλλά και δίδυμο μαζί του στο κέντρο της άμυνας. Επομένως ο Κροάτης ξέρει καλύτερα από τον καθένα, όχι μόνο τα αγωνιστικά… χούγια του Ισπανού στόπερ, αλλά και αν ταιριάζει σ’ αυτό που δουλεύει όλο αυτό το διάστημα ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ.

Είναι λοιπόν δεδομένο, πως στην τελική απόφαση που θα πάρει ο Αργεντινός τεχνικός για την περίπτωση του Μοντέρο, θα “μετρήσει” πολύ τις πληροφορίες που θα συλλέξει από τον Βίντα. Άλλωστε αυτές οι πληροφορίες θα είναι και πιο ποδοσφαιρικά… χρήσιμες. Παρόλο που όλα δείχνουν πως υπάρχουν περιπτώσεις στόπερ, που φαίνεται να είναι πολύ πιο μπροστά, σε σχέση μ’ αυτή του Μοντέρο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News