Ολυμπιακός: Πόσο θα στερηθεί τον Ουΐ Τζο ο Μίτσελ;

Ουΐ Τζο Χουάνγκ
eurokinissi

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός του Ολυμπιακού, Ουΐ Τζο, επιστρέφει τραυματίας από την εθνική του ομάδα αλλά δε φαίνεται πως θα απουσιάσει πολύ.

Ήχησαν οι… σειρήνες του συναγερμού το βράδυ της Τρίτης (27/9) στο Ρέντη αφού από τις εθνικές ομάδες έφταναν δυσάρεστα μαντάτα. Μία ο Τόμας Βατσίκ, την άλλη ο Ουΐ Τζο έβαζαν εαυτούς στη λίστα των παικτών που αποκομίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Για τον Τσέχο αναμένεται μια τελική γνωμάτευση και από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού προκειμένου να είναι άπαντες σίγουροι πριν πουν οτιδήποτε. Όσον αφορά στο Νοτιοκορεάτη, φαίνεται πως τελικά όντως δεν είναι κάτι σοβαρό όπως εξάλλου ο ίδιος διαβεβαίωσε με ποστάρισμα στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Ουΐ Τζο δεν θα αργήσει να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ. Ενδεχομένως να τον προφυλάξει την Κυριακή (2/10 – 16:00) στο ματς με τον Ατρόμητο για τη Super League αλλά ύστερα θα είναι κανονικά διαθέσιμος. Μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί το πολύ σημαντικό και κομβικό ματς με την Καραμπάγκ για το Europa League (6/10 – 22:00).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News