ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Το ταξίδι του Ζοσέ Μπότο σε Μιλάνο και Νάπολι για τις λίστες των δανεικών

EUROKINISSI

Ο Ζοσέ Μπότο βρίσκεται στην Ιταλία, ξεκινώντας τις πρώτες μεταγραφικές διεργασίες με φόντο τον Ιανουάριο. Το πέρασμά του από Μιλάνο και Νάπολι είχε διπλό στόχο, με πρωταρχικό αυτόν της παραλαβής της λίστα των υπό παραχώρηση με δανεισμό ποδοσφαιριστών

Ο ΠΑΟΚ που, ανεξάρτητα από την πορεία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν, ήταν η ομάδα που κινήθηκε πιο γρήγορα από κάθε άλλη τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, θέλει να κάνει το ίδιο και ενόψει Ιανουαρίου 2023. Ο Ζοσέ Μπότο ταξίδεψε στην Ιταλία, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να έχει συνάντηση με ανθρώπους της  Μίλαν και της Νάπολι με στόχο την ανταλλαγή λιστών.

Ο ΠΑΟΚ ενημερώνει τους πάντες για Κουλιεράκη, Κοτάρσκι

Κάθε διακοπή για αγώνες εθνικών ομάδων αποτελεί και μια περίοδο ταξιδιών των σκάουτερ των συλλόγων για να δουν ποδοσφαιριστές, ειδικά στις «μικρές» εθνικές. Η παρουσία του Κώστα Κουλιεράκη στην αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ και η κλήση του στην εθνική ανδρών στέρησε το δικαίωμα παρακολούθησής του, κάτι που δεν ίσχυσε με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τράβηξε τα φώτα επάνω του με τις αποκρούσες που έδωσαν την πρόκριση επί της Δανίας για την εθνική ελπίδων της χώρας του. Ο Ζοσέ Μπότο το πώς λειτουργούν οι άνθρωποι του ασχολούνται με τις μεταγραφές νεαρών.

Πήρε λίστες δανεικών για μελέτη

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι πως δεν θα γυρίσει στην Τούμπα με άδεια χέρια. Οι λίστες των ποδοσφαιριστών που Μίλαν και Νάπολι σκέφτονται να παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο ήταν ένας από τους στόχους του ταξιδιού. Αυτό δε σημαίνει ούτε πως έχει κλειδώσει ο δανεισμός ποδοσφαιριστή από αυτές τις ομάδες, πόσο δε μάλλον ότι υπάρχουν και ονόματα που έχει βάση να γραφτούν. Αυτό άλλωστε είναι το πρώτο ταξίδι του Ζοσέ Μπότο και σίγουρα όχι το τελευταίο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News