ΠΑΟΚ: Ο Πούκι που... πάει και έρχεται στη μεταγραφική λίστα και η περίεργη αφωνία

EUROKINISSI

Το όνομα του Τεέμου Πούκι ήταν το πρώτο που βγήκε στην επιφάνεια την υπόθεση του φορ και από τότε άρχισε ένα γαϊτανάκι που ολοένα και μπερδεύεται

Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» να αποκτήσει ένα φορ και και ένα χαφ, και στην υπόθεση του πρώτο, η ονοματολογία άρχισε και πήγε να ξεφύγει.  Αρχικά γράφτηκε το όνομα του Τέεμου Πούκι (έμεινε ελεύθερος από τη Νόριτς), στη συνέχεια ήρθε από του Εζεκιέλ Πόνσε, και ακολούθησε μια φημολογία για τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι.

Ο ΠΑΟΚ επέλεξε τον δρόμο της σιωπής στην ονοματολογία, μια σιωπής που από άλλους εκλαμβάνεται ως λογική κίνηση από την άποψη ότι αν μια ομάδα μπει στη διαδικασία να απαντά σε κάθε ένα από τα δημοσιεύματα για μεταγραφικούς στόχους, θα χαθεί η μπάλα. Από την άλλη, υπάρχουν εκείνοι που εκλαμβάνουν τη σιωπή ως αδυναμία διαχείρισης της κατάστασης που πάει να δημιουργηθεί.

Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει διάθεση ή πρόθεση να γίνει μια εξωτερίκευση των σκέψεων αναφορικά με τον τρόπο δράσης του ΠΑΟΚ στις μεταγραφές. Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Δικέφαλος είχε κάνει ένα meeting με τον δημοσιογράφους στους οποίους εξηγήθηκε το πλάνο, και λίγες ημέρες μετά ξεκίνησαν οι μεταγραφές. Το αν οι κινήσεις ήταν πετυχημένες ή αποτυχημένες είναι άλλη ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει και τις εσωτερικές του ρυθμίσεις, μια παθογένεια που οδηγεί σε μια περίεργη αφωνία. Και όλα αυτά γι α μια ομάδα που στις 22 Ιουνίου μπαίνει στο γήπεδο…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News