Γ΄Εθνική: Διαιτητής έσωσε ποδοσφαιριστή που έχασε τις αισθήσεις του!

twitter

Ο διαιτητής Αργύρης Κατσίνης έσωσε τη ζωή του ποδοσφαιριστή Αχήμαστου, που είχε χάσει τις αισθήσεις του, στο παιχνίδι του Ελλοπιακού Βοιωτίας με τον Ατρόμητο Πειραιά για την πρεμιέρα στον 4o όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Αργύρης Κατσίνης, διαιτητής Ανατολικής Αττικής του αγώνα ΑΟ Ελλοπιακός-Ατρόμητος Πειραιά για την 2η αγωνιστική του Δ’ ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη  των γπεδούχων Αχήμαστο, όταν έχασε τις αισθήσεις του μετά από σύγκρουση με τον Γκόγκα και του έσωσε τη ζωή.

Ο διαιτητής διέκοψε αμέσως το παιχνίδι στο 3ο λεπτό, ζήτησε να μπει γιατρός και πήγε πάνω από τον αναίσθητο ποδοσφαιριστή, βάζοντας τα δάχτυλά του στο στόμα του, καθώς του είχε γυρίσει η γλώσσα και ταυτόχρονα είχε σπάσει και τη μύτη  του!

Η κίνηση αυτή αποδείχθηκε σωτήρια, καθώς ο ποδοσφαιριστής επανήλθε και μάλιστα δάγκωσε το χέρι του διαιτητή, μόλις άρχισε να αναπνέει. Ο ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News