ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΙΟΛΙ: Η ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ο Στέφανο Πιόλι παραχώρησε μια συνέντευξη σε ιταλικό Μέσο και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και για τον διάλογο που είχαν κάποτε στα γραφεία της Μίλαν.

Ο προπονητής της ΜίλανΣτέφανο Πιόλι προετοιμάζει τους παίκτες του για τον αγώνα της Κυριακής (12/9) κόντρα της Λάτσιο και μέσα σε εκείνους, μετά απο καιρό, είναι και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος επέστρεψε ξανά στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό που υπέστη.

Ο Πιόλι ανέφερε έναν διάλογο που είχαν οι δυό τους, πριν αρκετό καιρό δείχνοντας πως ο Σουηδός στράικερ, δεν έχει και τον πιο εύκολο χαρακτήρα. Όμως, τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς εκείνον αλλά και θαυμασμό για το ταλέντο που έχει.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής ανέφερε στη συνέντευξή του σε ιταλικό μέσο: «Μία φορά δεν του άρεσε όταν τον έκαναν αλλαγή και χτύπησε την πόρτα του γραφείου μου για να μου πει: “Εγώ μιλάω σήμερα”. Έκατσα στην αγωνία και τον άκουσα. Μία φορά δεν του άρεσε όταν τον έκαναν αλλαγή και χτύπησε την πόρτα του γραφείου μου για να μου πει: “Εγώ μιλάω σήμερα”. Έκατσα στην αγωνία και τον άκουσα». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News