AEK: Αυτή μάλιστα είναι μεταγραφή... Αγιά Σοφιάς, στα κίτρινα ο Βίντα!

Στην πρώτη της μεταγραφή ποδοσφαιριστή με βαρύ βιογραφικό, προχωρά η ΑΕΚ καλώς όλες οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών θέλουν τον Ντομαγκόι Βίντα, να λέει το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση της «Ένωσης» και να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Δημοσιεύματα από την Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο διεθνής Κροάτης στόπερ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών, με την ελληνική ομάδα να του προσφέρει ετήσιες αποδοχές 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, ένα από τα υψηλότερα που έχει προσφέρει σε ποδοσφαιριστή εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Βίντα γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ, καθώς ξεπερνά σε αμοιβή τους Τσούμπερ, Αραούχο, Μάνταλο. Είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1989 στο Όσιγιεκ της Κροατίας. Είναι 98 φορές διεθνής έχοντας και 4 γκολ και έχει παίξει σε αρκετές σημαντικές ομάδες όπως η Λεβερκούζεν, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, η Όσιγιεκ και κυρίως η Ντιναμό Κιέβου και η Μπεσίκτας στις οποίες πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του,μετρώντας συνολικά 324 συμμετοχές και 29 γκολ.

Παρά το γεγονός ότι «σειρήνες» και πετροδόλαρα ηχούσαν δυνατά τις τελευταίες μέρες, ο Βίντα έκρινε ότι είναι προτιμότερο να παραμείνει στην Ευρώπη και έτσι, στα 33 του χρόνια, θα είναι ένας εκ των δύο στόπερ της ενδεκάδας του Ματίας Αλμέιδα που θα κάνει ποδαρικό στην “Opap Arena”.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News