ΑΕΚ Μεταγραφές: Η πολύ ιδιαίτερη σχέση του Γκατσίνοβιτς με τον Τσούμπερ

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Χόφενχάιμ, για την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Σέρβος χαφ θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή την φορά για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα της Ένωσης, αντί για τα πράσινα του Παναθηναϊκού. Θα δουλέψει με τον Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο ήδη έχει μιλήσει. Και θα συναντήσει στα Σπάτα και τον Στίβεν Τσούμπερ. Με τον Ελβετό διεθνή δεν έχουν υπάρξει ποτέ μέχρι τώρα συμπαίκτες, αλλά έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. 

O Τσούμπερ… έστειλε τον Γκατσίνοβιτς στην Χοφενχάιμ

Ο Γκατσίνοβιτς και ο Τσούμπερ εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ, τον Μίλος Μαλένοβιτς. Έχουν γνωριστεί και έχουν ήδη μια φιλική σχέση. Όμως η αλήθεια είναι, πως χωρίς ο Τσούμπερ να ευθύνεται, έγινε το καλοκαίρι του 2020 η αιτία για να συμβεί κάτι που καθόλου δεν ήθελε ο Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος χαφ έπαιξε για μια πενταετία στην Αίντραχτ. Είχε δεθεί πολύ με την ομάδα της Φρανκφούρτης. Άλλωστε είναι τέτοιου είδους ποδοσφαιριστής, που “δένεται” με τις ομάδες. 

Το καλοκαίρι του 2020 όμως, η Άιντραχτ ήθελε να αποκτήσει τον Στίβεν Τσούμπερ από την Χόφενχαιμ. Μέσα στο “πακέτο” της προσφοράς που έκανε για να κλείσει την μεταγραφή, έβαλε και τον Γκατσίνοβιτς ως αντάλλαγμα. Κάπως έτσι έκλεισε το deal και ο Τσούμπερ βρέθηκε στην Αίντραχτ, ενώ ο Σέρβος χαφ μετακόμισε στην Χόφενχαιμ. Κάτι που, η αλήθεια είναι, δεν πήγε καθόλου καλά για τον Γκατσίνοβιτς. Κυρίως διότι ποτέ δεν αισθάνθηκε καλά. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως παρότι στο διάστημα που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, ανήκε στην Χόφενχαιμ, έκανε συνεχώς αναρτήσεις στα Social Media του, για την πορεία της Άιντραχτ στο Europa League. Πάντως πλέον, ο Γκατσίνοβιτς θα είναι συμπαίκτες με τον Τσούμπερ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News