ΑΕΚ Μεταγραφές: Ο Αμραμπατ κρατά το κλειδί των εξελίξεων

Μέσα στο μίνι καύσωνα των τελευταίων ημερών, η ΑΕΚ ζει τις δικές της «καυτές» ημέρες. Στη διάρκεια της ημέρας έγινε γνωστό, ότι η άφιξη του Ματίας Αλμέιδα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή μαζί με την οικογένειά του και πιάνει δουλειά επί όλων των θεμάτων της ομάδας ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας.

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες πως μέχρι την άφιξη του Αργεντινού τεχνικού, θα έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις για τις στελεχιακές αναδιαρθρώσεις, ώστε να είναι ξεκάθαρο το τοπίο.

Ο Αλμέιδα με την άφιξη του στην Αθήνα θα μεγιστοποιήσει τις επαφές με παίκτες από το νυν ρόστερ, καθώς υπάρχουν ουκ ολίγες εκκρεμότητες που ζητούν διευθέτηση. Με μια από τις σημαντικότερες να είναι αυτή που αφορά το μέλλον του Νορντίν Αμραμπατ. Ο Μαροκινός αναχώρησε από την Ελλάδα αμέσως μετά το εφιαλτικό για την ΑΕΚ ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δίχως να έχει κάποια επαφή με παράγοντα της ομάδας στην οποία θα άνοιγε ενδεχομένως τα χαρτιά του.

Ο Αμραμπατ είχε προκαλέσει θύελλα μεσούσης της περιόδου, ανοίγοντας ανοιχτά θέμα αποχώρησης με δηλώσεις του σε ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό. Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός, μολονότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο από την ΑΕΚ, είχε εκφράσει την επιθυμία να παίξει ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν στην Ολλανδία, ώστε να είναι μαζί με την οικογένειά του. Στο μεσοδιάστημα, έπεσαν οι τόνοι και κάποια στιγμή καταγράφηκε πως βρισκόταν λύση.

Ο Αλμέιδα θέλει τον Αμραμπατ στην ΑΕΚ που χτίζει

Ωστόσο, ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για τις διαθέσεις του Αμραμπατ και εάν πραγματικά θέλει να συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Ο Αμραμπατ είχε απαρνηθεί τα πολυεκκατομύρια που λάμβανε στα Εμιράτα για να παίξει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ώστε να πείσει τον Χαλίλχοτζιτς πως αξίζει θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Βέβαια, στην πορεία υπήρξαν και δημόσιες κρίσεις του εις βάρος του προπονητή, οπότε πολλά είναι στον αέρα.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται, ότι ο Αμραμπατ είναι μέσα στους παίκτες με τους οποίους ο Αλμέιδα έχει επιδιώξει και θα συνεχίσει να ψάχνει προσωπική επαφή. Η αρχική τοποθέτηση του Αργεντινού τεχνικού είναι θετική και θέλει τον Αμραμπατ στην ομάδα. Ετσι, εάν δεν ανοίξει ξανά θέμα αποχώρησης και δεν επανέλθει στο αίτημα του, φαίνεται πως θα συνεχίσει. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για όσα θα συμβούν το προσεχές διάστημα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News