AEK Μεταγραφές: Ο Γκατσίνοβιτς δεν είναι στοίχημα

Μπορεί στην συνείδηση του κόσμου η ΑΕΚ να άργησε να κάνει την πρώτη της μεταγραφή, η αλήθεια όμως είναι ότι ο Γκάτσινοβιτς αποτελεί την πρώτη επικοινωνιακή και όχι μόνο νίκη της «Ενωσης».

Προκάλεσε σοκ σε έναν από τους αμέσως ανταγωνιστές, αλλά και σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρόκειται για τον σούπερσταρ, αλλά για έναν παίκτη ουσίας. Δεν αποτελεί στοίχημα για την ομάδα του Αλμέιδα. Κάθε άλλο. Είναι ένας παίκτης που τον ξέρουμε καλά. Και τα καλά του και τα κακά του. Δεν έχουμε κάτι να περιμένουμε σε… έκπληξη. Αυτό είναι το σπουδαιότερο όλων. Δεν είναι ο παίκτης που θα έρθει από το εξωτερικό και που μπορεί να βγει σούπερ, αλλά μπορεί να βγει και… πατάτα.

Ο Σέρβος έχει να δώσει πολλά στην ΑΕΚ

Η κίνηση της ΑΕΚ ήταν στοχευμένη. Μπορεί να μη μας είχε συνηθίσει σε μελετημένες κινήσεις τον τελευταίο καιρό, αλλά όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ έχει αρχίσει να σκέφτεται και να κινείται διαφορετικά. Προφανώς ο καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και τα αποτελέσματα. Όλα κρίνονται από τις νίκες που θα έχει η ΑΕΚ και η κάθε ομάδα εντός και εκτός των τειχών τους.

Ο Γκατσίνοβιτς είναι ένας παίκτης που έχει να δώσει πολλά. Δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρει την ΑΕΚ. Όχι όλη την… ΑΕΚ, αλλά σίγουρα γνωρίζει που έρχεται. Αν στον Παναθηναϊκό έχουν δυσαρεστηθεί η ΑΕΚ δεν έχει κανένα λόγο να αντιδρά και να επηρεάζεται. Σε καμία περίπτωση. Ζούμε στην ελεύθερη αγορά, εδώ ήταν ο παίκτης, όποιος προλάβει τον κάνει δικό του. Δεν είναι θέμα ηθικής. Είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης.

Η Ενωση έχει δείξει ότι αρχίζει να βαδίζει στο σωστό δρόμο. Αναμένουμε σύντομα την επομένη της κίνηση. Εάν είναι παρόμοια με τον «Γκάτσι» τότε σημαίνει ότι η «Ενωση» επιστρέφει. Οπως παλιά…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News