Άρης Μεταγραφές: Αυτοί που έρχονται κι αυτοί που ψάχνει!

Αναμφίβολα ο Άρης χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση. Φάνηκε άλλωστε και στο πρώτο φιλικό κόντρα στο Αμβούργο ότι το ρόστερ είναι υποστελεχωμένο, ωστόσο οι βασικές κινήσεις έχουν δρομολογηθεί.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν και ο Πάπε Σέικ Ντιόπ, οι δύο πρώτες μετγαγραφές είναι στην Αυστρία κι έκαναν το ντεμπούτο τους με τα χρώματα του Άρη, ενώ ο Αντρέ Γκρέι, το βαρύ πυροβολικό που θα πάρει και τη φανέλα με το νούμερο 9, φτάνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στη Αυστρία για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις κι αυτό ικανοποιεί τον Μπούργος, καθώς θα έχει τον βασικό του φορ για να δουλέψει πριν από τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ποιοι παίρνουν σειρά να υπογράψουν

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει στα σκαριά μαζεμένες κινήσεις, αλλά ποιους άλλους ποδοσφαιριστές κλείνει ο Άρης; Τον Κονγκολέζο δεξιό μπακ Μπράντλεϊ Μαζικού, τον Πορτογάλο εξτρέμ της Σπόρτινγκ Ραφαέλ Καμάτσο, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Μπράιαν Νταμπό, με θητεία για χρόνια σε Ιταλία και Γαλλία σε υψηλό επίπεδο, με τον οποίο έχει συμφωνήσει, αλλά θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τη τουρκική Ρίζεσπορ.

Στα υπ’ όψιν είναι πάντα ο Μάξι Λοβέρα, για τον οποίο υπήρχε σιγουριά ότι έχει κλείσει, αλλά το γεγονός πως δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο τον κρατάει σε αναμονή, ενώ και το θέμα της επιστροφής του Μπεναλουάν δεν έκλεισε ακόμα οριστικά.

Τι ψάχνει στην αγορά

Ωστόσο ο Άρης δεν θα σταματήσει εδώ. Είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί δεξιό μπακ και οι υποθέσεις των Σαντιάγο Αρίας και Λούκας δείχνουν να έχουν βαλτώσει, ενώ θέλει και στόπερ για τον πάγκο. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει κάνει κουβέντα με αριστεροπόδαρο Ισπανό και περιμένει.

Στο μυαλό του ισχυρού άνδρα του Άρη είναι δύο ακόμα προσθήκες στην μεσαία και την επιθετική γραμμή. Όσο δεν ανανεώνει ο Ματίγια, ο Άρης ψάχνει και για έναν τέταρτο χαφ ώστε να είναι καλυμμένος, ενώ υπάρχει πρόθεση και για δεύτερο σέντερ φορ, ανάλογης αξίας με τον Αντρέ Γκρέι. Ο Άρης δεν μπορεί να πάει μόνο με τον Τζαμαϊκανό στη νέα σεζόν και ο Μπούργος δείχνει να του αρέσει το 4-4-2.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News