Άρης Μεταγραφές: Δυνατά στην ευθεία για Αρίας με μπαλαντέρ τον Μπούργος!

Ο Άρης έχει ξεχωρίσει για το δεξί άκρο της άμυνας τον Κολομβιανό διεθνή Σαντιάγκο Αρίας, έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία, παραστάσεις και προσωπικότητα, που μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο. 

Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν τις αποφάσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς τον τελευταίο χρόνο o 30χρονος μπακ είχε δοθεί δανεικός στη Γρανάδα, αλλά επιστρέφει στους ροχιμπλάνκος με τους οποίους έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. 

Η υπόθεση έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία και ο Άρης έχει καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά, θεωρώντας ότι κάνει σημαντικό upgrade με έναν ποδοσφαιριστή που έχει 54 διεθνείς συμμετοχές με την Κολομβία και εκτός από την Ατλέτικο έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Σπόρτινγκ, η Αϊντχόφεν και η Λεβερκούζεν. 

Το μπαλαντέρ του Άρη στην υπόθεση ακούει στο όνομα Μπούργος. Ο Αργεντινός τεχνικός των κιτρινόμαυρων έχει συνεργαστεί ξανά με τον Αρίας στην Ατλέτικο, τον ξέρει καλά και η παρουσία του στον Άρη μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για τον Αρίας (στη φωτογραφία, ο Αρίας, πρώτος από αριστερά στο ίδιο κάδρο με τον Μπούργος σε προπόνηση της Ατλέτικο). 

Ο Άρης τις τελευταίες μέρες ασχολήθηκε με μία ακόμη περίπτωση δεξιού μπακ που παίζει στην Ισπανία, έχει όμως επικεντρωθεί αποκλειστικά στον Αρίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News