Άρης μεταγραφές: Ένας έρχεται κι ένας φεύγει...

Άρης: Ένας έρχεται κι ένας φεύγει… Μεταγραφές

Ένας παίκτης έρχεται στον Άρη κι ένας φεύγει… Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται εντός των προσεχών ωρών να ανακοινώσουν την απόκτηση του Παπέ Σεϊκ Ντιοπ αλλά και την αποδέσμευση του Μπαντού Εντιαγέ.

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος Ντιοπ, υπέγραψε στην Αθήνα το συμβόλαιο που του προσέφερε ο Άρης και μέσα στην ημέρα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γίνουν και οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις. Ο πρώην άσος της Λυών, που ξεκίνησε την καριέρα του στην Ισπανία με τη φανέλα της Θέλτα, θα αποτελέσει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του συμπατριώτη του Εντιαγέ στη μεσαία γραμμή του Άρη.

Ο 31χρονος Εντιαγέ επέστρεψε την Τρίτη (21/6) στη Θεσσαλονίκη, έχοντας εξασφαλίσει επιπλέον άδεια, ωστόσο δεν προσχώρησε στις προπονήσεις της ομάδας του Χερμάν Μπούργος. Αντίθετα, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη, με τους δυο άνδρες να φτάνουν σε συμφωνία για λύση της συνεργασίας τους – υπήρχαν ακόμη δύο χρόνια στο συμβόλαιο του Σενεγαλέζου. Ο Εντιαγέ πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News