Άρης Μεταγραφές: Μετά τη βόμβα Ζερβίνιο, φέρνει και δεκάρι! Γιατί αρέσει ο Μανού Γκαρθία

O Άρης πυροδότησε τη μεταγραφική βόμβα του Ζερβίνιο και περιμένει αύριο στη Θεσσαλονίκη τον Ιβοριανό επιθετικό για να υπογράψει μαζί του αφού τον υποβάλλει σε εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο.

Ο 35χρονος συμφώνησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη στη διάρκεια της φιλικής νίκης του Άρη επίτου Ολυμπιακού, αφού προηγήθηκαν σκληρές διαπραγματεύσεις, μετά την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή από την Τράμπζονσπορ.

Οι μεταγραφές όμως δεν σταματούν εδώ. Ο Άρης κυνηγάει δύο ακόμα εξαιρετικές περιπώσεις, ένα δεκάρι και έναν στόπερ κι οι πληροφορίες του sportday.gr λένε ότι έχει ψηλά στη λίστα και για τις δύο θέσεις, Ισπανούς ποδοσφαιριστές. 

Για το δέκα το καλό μάλιστα, έχει στην κορυφή των προτιμήσεων του τον Μανού Γκαρθία της Αλαβές, που ανήκει στη Σπόρτινγκ Χιχόν και θέλει να αποχωρήσει. Ο 24χρονος θαυματουργός μέσος, που έχει και μία συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών της Ισπανίας στο φιλικό με τη Λιθουανία μέσα στο 2021 (κι αυτό λέει πολλά), ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι (έχει μία μόλις συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ) για να ακολουθήσει ο δανεισμός στην Μπρέντα, στην Τουλούζ και η πώληση στη Σπόρτινγκ Χιχόν. 

Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν ότι πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση μέσου, που κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, που έχει εντυπωσιακά στημένα, γρήγορη πρώτη πάσα και καλά τρεξίματα.

Μάλιστα ο Μανού Γκαρθία ήταν στην κορυφαία ενδεκάδα του τουρνουά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21.  

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News