Άρης Μεταγραφές: Ρίχνει δίχτυα εντός των τειχών!

Ο Άρης κάνει άνοιγμα στην εσωτερική αγορά της Super League για τις μεταγραφές της καλοκαιρινής περιόδου

Την ώρα που η «μάχη» μαίνεται στα πλέι οφ της Super League για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο Άρης αρχίζει να οργανώνει το μεταγραφικό του πλάνο, προσδοκώντας ότι θα δικαιωθεί από το CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι και επομένως θα μπορεί να κάνει μεταγραφές στην καλοκαιρινή περίοδο. 

Ωστόσο σε σχέση με άλλες περιόδους, επί διοίκησης Θόδωρου Καρυπίδη, ο Άρης κάνει στροφή εντός των τειχών κι έχει σε εξέλιξη τη διαδικασία σκάουτινγκ για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της Super League.

Παράλληλα αρκετοί από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Άρη είναι Έλληνες, καθώς υπάρχει ξεκάθαρη διάθεση να ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας, που είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Το έχει τονίσει ακόμα και ο Χερμάν Μπούργος στις συζητήσεις που είχε με τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά το έχει αποφασίσει και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Μέρα μνήμης για τα 108 χρόνια ιστορίας!

Εχει λοκάρει σε στόχους

Ο Άρης έχει ήδη στα χαρτιά μια προσυμφωνία με τον Μάρβιν Πίρσμαν για το καλοκαίρι, με την προϋπόθεση ότι θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές και έχει λοκάρει παίκτες πέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (δεν είναι μόνο ο Πίρσμαν που προκαλεί ενδιαφέρον), σε αρκετές ομάδες της Λίγκας και από το Big-5, αλλά και από το γκρουπ των πλέι άουτ. 

Ανάμεσα τους είναι οι Λοντίγκιν, Κάργας και Σάλιακας από τον ΠΑΣ, ο Βούρος από τον ΟΦΗ, ο Φαν Βεερτ από τον Βόλο, ο Σόνι από τον Αστέρα Τρίπολης και αρκετοί ακόμα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο. Οι επόμενες μέρες και οι αποφάσεις που θα έρθουν από την Ελβετία θα δείξουν πως θα κινηθεί ο Άρης στην μεταγραφική περίοδο.

Βάζει και ύψος

Ενα ακόμα στοιχείο που θέλει να βάλει ο Μπούργος στο ρόστερ του Άρη το καλοκαίρι είναι το ύψος. Και θα ψάξει να προσθέσει ψηλούς παίκτες σε κάθε γραμμή, καθώς ο Άρης έχει μειονέκτημα απέναντι σε ψηλές ομάδες. Είναι κι αυτό ένα στοιχείο που θα το αναζητήσουν οι συνεργάτες του σκάουτινγκ πριν προχωρήσουν κάποιες περιπτώσεις παικτών. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News