Άρης: Στα κάγκελα για την απόφαση του CAS για να τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Συναγερμός έχει σημάνει στον Άρη ενόψει της απόφασης του CAS για την υπόθεση του Ντουρμισάι, καθώς η σχετική προθεσμία λήγει την Παρασκευή 29 Απριλίου. 

Μετά από 10 συνεχόμενες αναβολές, που έδωσαν τη δυνατότητα στον Άρη να κάνει μεταγραφές για δύο συνεχόμενες περιόδους, η απόφαση αναμένεται με αγωνία, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης δεν μπορεί να προχωρήσει στον σχεδιασμό της νέας περιόδου. 

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, 14 συμβόλαια φτάνουν στο τέλος τους και ο Άρης δεν ξέρει αν μπορεί να πριοχωρήσει χωρίς αυτούς, ή αν πρέπει υποχρεωτικά να τους ανανεώσει, επειδή δεν θα έχει άδεια να κάνει μεταγραφές. 

Είναι λογικό λοιπόν να βρίσκεται όλος ο κιτρινόμαυρος οργανισμός στα κάγκελα, προσδοκώντας ότι θα μπει ένα τέλος στην αγωνία και την αναμονή. 

Παράθυρο αισιοδοξίας για μεταγραφές στον Άρη

Τις τελευταίες μέρες οι μεταγραφικές συζητήσεις έχουν προχωρήσει για αρκετούς ποδοσφαιριστές. Φυσικά είναι λογικό ο Άρης να προετοιμάζει το έδαφος ώστε να είναι έτοιμος για το καλό ενδεχόμενο. 

Ωστόσο όλα αυτά τα βήματα που έχουν γίνει ανοίγουν ένα παράθυρο αισιοδοξίας για την ομάδα του Άρη. Η διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη προσδοκά ότι τα νέα θα είναι ευχάριστα. Ακόμη και στη χειρότερη περίπτωση αισιοδοξεί πως η ποινή θα είναι ένα χρηματικό πρόστιμο, που δεν θα καταδικάσει το κλαμπ με απαγόρευση μεταγραφών. Επιπλέον ο Άρης κερδίζει πίσω την αξιοπιστία του, καταβάλλοντας πολλά χρήματα για υποθέσεις του παρελθόντος, ενώ εξελίσσεται αγωνιστικά και αναζητεί το μερίδιο του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια αρνητική απόφαση θα ήταν καταδικαστική από όλες τις απόψεις. 

Πιθανές συμφωνίες και πωλήσεις στη μεταγραφική περίοδο

Ο Άρης έχει συμφωνήσει πριν από τον Ιανουάριο με τον Μάρβιν Πίρσμαν, έχει βολιδοσκοπήσει τον Λοντίγκιν, ψάχνει εξονυχιστικά παίκτες από τη Super League σε μια προσπάθεια να κατεβάσει το μπάτζετ. Στοχεύει σε παίκτες με κίνητρο και διάθεση, ψάχνει νέους Ντουκουρέ και Εμπακατά, θέλει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικία, αλλά να προσθέσει και ελληνικό στοιχείο. Και παράλληλα έχει ήδη δρομολογήσει μια συγκεκριμένη αγορά για τις κινήσεις του.

Επιπλέον είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις με παίκτες που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. Η περίπτωση του Λούμορ είναι μία από αυτές, όπως και του Χάιροβιτς που έχει τριετές συμβόλαιο. Δεν πρέπει όμβως να αποκλειστούν και οι πωλήσεις. Όχι μόνο του Ντάνιελ Μαντσίνι, που κάνει εκπληκτική σεζόν, αλλά και κάποιου παίκτη με βαρύ συμβόλαιο.

Ο Άρης δείχνει έτοιμος να προχωρήσει στην επόμενη μέρα, πολλά όμως θα εξαρτηθούν από την επόμενη απόφαση του CAS. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News