Μεταγραφές Ευρώπη: Έσκασε η «βόμβα» Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα, επίσημο του Κουλιμπαλί στην Τσέλσι

Μεταγραφές Ευρώπη: «Έσκασε» η βόμβα Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα, επίσημο του Κουλιμπαλί στην Τσέλσι

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου: Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Καταλανούς και την Μπάγερν Μονάχου για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αφού επήλθε αρχική συμφωνία στα 45 συν 5 εκ. ευρώ και ο Πολωνός φορ αναμένεται να φορέσει τελικά τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τα διεθνή Μέσα να κάνουν λόγο για 3ετές συμβόλαιο. 

Τσέλσι: Επίσημα στους Λονδρέζους ο Καλιντού Κουλιμπαλί, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να υπογράφει 4ετές συμβόλαιο. 

 

 

Ίντερ: Συνάντηση με την Τορίνο και τους μάνατζερ του Γκλέισον Μπρέμερ τη Δευτέρα προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τον Βραζιλιάνο στόπερ και στη συνέχεια να ακολουθήσουν ιατρικές εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα.

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άγιαξ: Ο Λισάντρο Μαρτίνεζ και οι ατζέντες του, βρίσκονται στο Μάντσεστερ για να ολοκληρώσουν τη συμφωνία το Σάββατο. Ο Έρικ τεν Χάαχ έχει ήδη συνομιλήσει απευθείας με τον Αργεντινό αμυντικό. 

Παρί Σεν Ζερμέν: Τα συμβόλαια έχουν ελεγχθεί και υπογραφεί μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν, της Ρεμς και του Ούγκο Εκιτικέ.Υπογράφει μέχρι το 2027, τα ιατρικά αναμένεται να ολοκληρωθούν το απόγευμα. Το ύψος της μεταγραφής του 20χρονου επιθετικού αναμένεται να φτάσει τα 30 εκ. ευρώ. και το συμβόλαιό του θα είναι 5ετές. 

Ρόμα: Σύμφωνα με το Tutto Mercato, η Ρόμα έστειλε επίσημα στους ατζέντηδες του Πάουλο Ντιμπάλα μια πρόταση για 4ετές συμβολαίο ύψους περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά ανά σεζόν συν πρόσθετα. Ο πρώην σταρ της Γιουβέντους αξιολογεί πλέον την προσφορά και οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα δοθεί απάντηση μέχρι την Τρίτη. Έτσι, ασκείται μεγαλύτερη πίεση σε Ίντερ και Νάπολι, που «μάχονται» επίσης για την απόκτηση του διεθνούς στράικερ. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News