Τζουάν Λαπόρτα: Τι είπε για Μέσι, Εμπαπέ, Χάαλαντ, Λεβαντόφσκι, Σαλάχ και τις δύο «κλεισμένες» μεταγραφές

Xείμαρρος ήταν για μία ακόμα φορά ο Τζουάν Λαπόρτα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RAC 1. Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» αποκάλυψε ότι έχουν ήδη υπογράψει δύο παίκτες ενώ αναφέρθηκε και στο σενάριο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος δεν προτίθεται να καλύψει τα εξωπραγματικά ποσά που ζητούνται να Χάαλαντ και Εμπαπέ. 

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Έχουμε ολοκληρώσει δύο υπογραφές για την επόμενη σεζόν: ο ένας είναι μέσος, ο άλλος είναι σέντερ μπακ. Αλλά δεν επιτρέπεται να αναφέρω τα ονόματά τους», με τον Ιταλό δημοσιογράφο και ειδικό σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτζιο Ρομάνο να σχολιάζει σε ανάρτησή του σχετικά: «Φυσικά πρόκειται για τον Φρανκ Κεσί και τον Αντρέας Κρίστενσεν». 

 Σε ό,τι αφορά τον Λιονέλ Μέσι, ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, είπε:

«Η επικοινωνία μου με τον Μέσι δεν είναι πλέον ρευστή, αλλά θα ήθελα πολύ να έχω τον Λέο εδώ μαζί μας στα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Το «Καμπ Νόου» θα είναι πάντα το σπίτι του. Η αποχώρησή του για την Παρί Σεν Ζερμέν; Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε πέρσι το καλοκαίρι. Δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα από τον Μέσι ή τους ατζέντηδες του σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Δεν πρόκειται να θίξουμε αυτό το θέμα ξανά. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε. Χτίζουμε μια νεανική ομάδα, σε συνδυασμό με ανθρώπους με κάποια εμπειρία, κάνοντας μια καλή συμβίωση που λειτουργεί Αλλά o Λέο είναι ο Λέο, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, επίσης αναγνωρίστηκε. Αξίζει σεβασμό ως παίκτης και ως άτομο είναι νικητής, αλλά είναι κάτι που δεν το σκεφτόμαστε», τόνισε. 

Για τις περιπτώσεις των Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ: 

«Ο Χάαλαντ ή ο Εμπαπέ στη Μπάρτσα; Οι όροι που μου είπαν για αυτές τις δύο συμφωνίες… δεν θα δεχόμασταν ποτέ να ξοδέψουμε αυτά τα ποσά, σε καμία περίπτωση. Τους βλέπω και τους δύο πολύ μακριά από την Μπάρτσα, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω, θα έμενα με αυτόν που δηλώνει ξεκάθαρα ότι θέλει να έρθει στη Μπάρτσα».

Για Λεβαντόφσκι και Σαλάχ: 

«Όλοι οι κορυφαίοι παίκτες θέλουν να ενταχθούν στην Μπάρτσα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε σε συζητήσεις για τον Λεβαντόφσκι και τον Σαλάχ ή όχι, καθώς θα μου πουν ότι δημιουργώ προβλήματα στις διαπραγματεύσεις». 

Για τον Ραφίνια, που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Καταλανούς: «Ο Ραφίνια είναι ένας παίκτης που μας αρέσει πολύ και είναι αλήθεια ότι ο Ντέκο είναι ο μάνατζέρ του. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και στο σημείο αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι ο Ντέκο δεν πληρώνεται από τον σύλλογο. Απλώς θα μας βοηθήσει επειδή κυριαρχεί στην αγορά της Βραζιλίας». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News