Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η... επιστροφή του Μπάλντοκ

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η… επιστροφή του Μπάλντοκ στη λίστα των αναζητήσεων των πρωταθλητών

Ήταν 1η Αυγούστου 2021 όταν το sportday.gr αποκάλυπτε ότι ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη λίστα του και ήδη κινείται για την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο 29χρονος Άγγλος αμυντικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είχε προταθεί από μεγάλο μανατζερικό γραφείο και είχε κάνει άμεσα… κλικ σε όλους.

Γιατί; Επειδή ο Κένι Λαλά μέχρι τότε (δυστυχώς για τον ίδιο αλλά κυρίως τον Ολυμπιακό δεν έχει αλλάξει εντυπωσιακά τίποτα ούτε τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά…) προβλημάτιζε με την εικόνα του για το κατά πόσο μπορεί να είναι ο βασικός και αναντικατάστατος δεξιός μπακ των πρωταθλητών στον οποίο μπορούν να βασιστούν.

Ούτε το 50% του Ομάρ ο Κένι…

Ούτε στο 50% της σιγουριάς που έδινε ο Ομάρ δεν έχει κινηθεί ο soft Γάλλος που ήρθε στη Super League με βαρύ βιογραφικό αλλά κατά πως φαίνεται δεν υπολογίστηκε κάτι σημαντικό, ότι αυτό το βιογραφικό δεν «χτίστηκε» σε ομάδες πρωταθλητισμού αλλά σε συλλόγους δίχως πίεση όπως η Paris FC, η Βαλανσιέν, η Λανς και η Στρασμπούρ.

Ο Μπάλντοκ λοιπόν… επέστρεψε στη ζωή μας την Παρασκευή με δηλώσεις που έκανε στη Sun και αφορά στη γνωστή ιστορία της προσπάθειάς του να πάρει ελληνικό διαβατήριο λόγω μιας ελληνικής ρίζας του (γιαγιά).

Πολύ αξιόπιστος

Η χρηματιστηριακή του αξία είναι 5 εκατ.ευρώ και πρόκειται για πολύ αξιόπιστο και γεμάτο εμπειρίες σε Πρέμιερ αλλά και Τσάμπιονσιπ αμυντικό που δεν αμελεί και το επιθετικό σκέλος με 12 γκολ και 24 ασίστ με πάνω από 300 επαγγελματικά ματς στην καριέρα του. Φέτος, με την Σέφιλντ στην Τσάμπιονσιπ έχει αγωνιστεί σε 20 ματς και έχει 1 γκολ και 2 ασίστ. Για κάποιο λόγο ο προπονητής του τον είχε μία… κρύο, μία… ζέστη αφού υπήρξαν πολλά ματς που τον κράτησε στον πάγκο ή τον είχε εκτός αποστολής ενώ σε σειρά άλλων αγώνων τον είχε βασικό.

Ήταν θετικός για Ολυμπιακό

Το σίγουρο είναι ότι ο Μπάλντοκ από πέρυσι είχε τάσεις φυγής, για κάτι καλύτερο, και ήταν θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού. Κι επειδή ο Λαλά εξακολουθεί να κινείται στη μετριότητα, οι πρωταθλητές θα ψάξουν σίγουρα το καλοκαίρι βασικό δεξιό μπακ. Στην πραγματικότητα οι αναζητήσεις τους απ’ αυτή τη θέση θα αρχίσουν…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη sportday.gr: Μπάλντοκ για Ολυμπιακό.

Θα πάρει ή όχι 2η ευκαιρία ο Πέπε;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News