Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Ο Χουάνγκ πήρε άδεια να ταξιδέψει για τη μεταγραφή του»

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ και κατά πως φαίνεται θα είναι το επόμενο 8άρι του Ολυμπιακού«Ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας αφού συζήτησε με το προπονητικό τιμ σχετικά με την overseas* μεταγραφή του και ύστερα θα επιστρέψει στην Κορέα», ανακοίνωσε (24/7) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νότιας Κορέας.

Όλα άρχισαν προ ολίγων ημερών και συνεχίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου (23/7) από τον γνωστό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που αποκάλυψε το φλερτ που υπάρχει μεταξύ των πρωταθλητών της Super League και του διεθνούς Κορεάτη μέσου, Χουάν Ιν Μπεόμ. «Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να υπογράψει τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ που βρίσκεται στις λίστες και των Άουγκσμπουργκ και Λοριάν. Τώρα ο ελληνικός σύλλογος είναι πιο κοντά μετά από επιπλέον συνομιλίες που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο. Ο Χουάνγκ έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ρουμπίν Καζάν μερικές εβδομάδες πριν», έγραψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η αντίδραση του Ολυμπιακού πάντως σ’ αυτό ήταν η εξής: «Κοιτάμε μόνο το ματς της Τετάρτης και μέχρι τότε δεν ασχολούμαστε με μεταγραφές. Μόνο με το ματς κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα ασχολείται όλος ο οργανισμός».

*Δεν αναφέρθηκε, όπως ήταν φυσικό, κάποια συγκεκριμένη ομάδα ως επόμενος επαγγελματικός προορισμός του Χουάνγκ. Ωστόσο με τη λέξη overseas που χρησιμοποιήθηκε, δίνεται ξεκάθαρα η πληροφορία πως πρόκειται για μεταγραφή μακριά από την πατρίδα του και θα χρειαστεί να ταξιδέψει πάνω από θάλασσα / ωκεανό, άρα η λογική λέει στην Ευρώπη αφού αυτή είναι η επιθυμία του όπως σας γράψαμε πως δήλωσε.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News