Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Καμπελά «φωτογράφισε» την αλήθεια

Ο Ρεμί Καμπελά (ξανα)μίλησε για τον Ολυμπιακό και, αυτή τη φορά, ήταν πιο συγκρατημένος αποτυπώνοντας εμμέσως πλην σαφώς την πραγματικότητα. Γιατί πραγματικότητα είναι αυτό που έχουμε γράψει εδώ και μέρες τόσο στο sportday.gr όσο και στη SportDay και ανεπισήμως έχει ενημερώσει ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Όχι πρόταση, διερευνητική επαφή

Ο Καμπελά δεν έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, συνεπώς δεν τίθεται θέμα σκέψης από μέρους του για την αποδοχή ή όχι. Διερευνητική κουβέντα του παίκτη έχει γίνει με τον συνδετικό κρίκο, δηλαδή τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο. Και διερευνητική επαφή δεν σημαίνει πρόταση αλλά «ενδιαφέρεσαι να έρθεις κι αν ναι, με πόσα»; Ο Καμπελά, κατά πως φαίνεται, ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό και μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι αν του γίνει πρόταση θα την αποδεχθεί αμέσως…

Συνωστισμός…

Ωστόσο αυτή τη στιγμή στα τετραγωνικά στα οποία μπορεί να αγωνιστεί ο 32χρονος ποδοσφαιριστής υπάρχει υπεραριθμία παικτών, μεγάλος… συνωστισμός. Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σκεφτεί να πάρει παίκτη πριν δει / αποφασίσει αν και πόσοι θα φύγουν το καλοκαίρι… Απλά είναι τα πράγματα στη συγκεκριμένη υπόθεση του παίκτη που έχει μείνει ελεύθερος από την Κράσνονταρ και περιμένει να του γίνει η πρόταση που θα του φανεί πιο συμφέρουσα και ενδιαφέρουσα.

Προέχουν άλλα…

Ο Ολυμπιακός ωστόσο στην παρούσα φάση δεν έχει μεταγραφικές ανησυχίες και σίγουρα όχι στη θέση του Καμπελά. Ο Ολυμπιακός θέλει να εξασφαλίσει την κατάκτηση του τίτλου στα πλέι οφ και φυσικά να προσπαθήσει να κάνει το νταμπλ. Αν ο Καμπελά θέλει τον Ολυμπιακό θα πρέπει να τον περιμένει δίχως να υπάρχει καμία εγγύηση για το αν του γίνει πρόταση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρπετόπουλος: Το θέλουν το πρωτάθλημα;

Ποιόν επισκίασε και ποιόν «αδίκησε» ο Εμβιλά;

Όχι Τόμας, δεν είναι μόνο σύμπτωση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News