Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Ρομάνο... φέρνει τον Κορεάτη, Χουάγνκ Ιν Μπέομ

«Κοιτάμε μόνο το ματς της Τετάρτης και μέχρι τότε δεν ασχολούμαστε με μεταγραφές. Μόνο με το ματς κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα ασχολείται όλος ο οργανισμός», ήταν η θέση του Ολυμπιακού το βράδυ του Σαββάτου. Ένα βράδυ που επέστρεψε πιο έντονα από ποτέ μια πρόσφατη μεταγραφική φήμη.

Λίγες μέρες μετά την αρχική του αναφορά, ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, επανήλθε σχετικά με το φλερτ που φέρεται να υπάρχει μεταξύ των πρωταθλητών της Super League και του διεθνούς Κορεάτη μέσου, Χουάν Ιν Μπεόμ.

«Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να υπογράψει τον Ιν Μπεόμ Χουάνγκ που βρίσκεται στις λίστες και των Άουγκσμπουργκ και Λοριάν. Τώρα ο ελληνικός σύλλογος είναι πιο κοντά μετά από επιπλέον συνομιλίες που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο. Ο Χουάνγκ έλυσε το συμβόλαιό του με τη Ρουμπίν Καζάν μερικές εβδομάδες πριν», έγραψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Κατά πως φαίνεται υπήρχε βάση στο αρχικό του ποστάρισμα και επιβεβαιώνεται και τώρα, όχι από τον Ολυμπιακό, αλλά από τον ίδιο τον έγκυρο Ιταλό. 

Ο Νοτιοκορεάτης είναι κεντρικός χαφ, παίζει στη θέση 8 ως box to box και είναι 25 ετών. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και η Ρουμπίν τον είχε αποκτήσει από το Βανκούβερ το 2020 έναντι 2,5 εκατ.ευρώ. Μέχρι και προ ολίγων εβδομάδων έπαιζε στην FC Seoul της πατρίδας του ενώ, όπως έγραψε ο Ρομάνο, έχει μείνει ελεύθερος από τους Ρώσους και είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποκάλυψη της SportDay για τον Ταμπάτα της Σπόρτινγκ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News