Ολυμπιακός Μεταγραφές: Όταν ο Ζίνκερναγκελ ξεπέρασε Μέσι και Μίλερ

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τη Γουότφορντ όσο και με τον Φίλιπ Ζίνκερναγκελ προσπαθώντας να κάνει δικό του τον mr.assist. Γιατί; Γι’ αυτό ακριβώς που μόλις αναφέρθηκε είναι mr.assist. Ο Δανός εξτρέμ είναι ένας παίκτης που δημιουργεί με τις σέντρες του τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν οι συμπαίκτες του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αμελεί να σκοράρει και ο ίδιος. Το έκανε και τη σεζόν που τελείωσε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ την οποία βοήθησε τα μέγιστα (7 γκολ και 10 ασίστ) ώστε να κερδίσει τον προβιβασμό στην Premier League.  

Το πόσο σπουδαίος δημιουργός είναι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής το κατάλαβε όλος ο πλανήτης τη σεζόν 2019/20. Τότε ήταν ο πρώτος παίκτης του κόσμου σε ασίστ με 24 (σε 28 ματς) παίζοντας στη Μπόντο Γκλιμτ. Πίσω του στον τομέα τον ασίστ, σε όλα τα πρωταθλήματα, ήταν παίκτες όπως ο Μέσι με 22 σε 33 ματς και ο Μίλερ της Μπάγερν με 21 σε 33. 

Ο Ζίνκερναγκελ είναι δεξιοπόδαρος και έχει συμβόλαιο με τη Γουότφορντ μέχρι τον Ιούνιο του 2026 και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον αποκτήσει είτε με κανονική μεταγραφή είτε ως δανεικό με οψιόν αγοράς. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γκουστάβο Σκάρπα στο top10 του FourFourTwo

Η σαφής αλλαγή μεταγραφικού προσανατολισμού του Ολυμπιακού

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News