ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Η κρίσιμη επιλογή του εξτρέμ σε πρώτο πλάνο

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τουλάχιστον δυο εξτρέμ για να συμπληρώσει το παζλ του πρώτου… κύματος ενίσχυσης με φόντο τις αναμετρήσεις για για προκριματικά του Conference League.

Η υπόθεση του δανεισμού του Τάσου Δώη, που κόλλησε λόγω του κλίματος που εισέπραξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για τον Έλληνα επιθετικό, βρήκε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έτοιμους να προχωρήσουν τις συζητήσεις που είχαν ήδη ξεκινήσει με εξτρέμ που βρισκόταν στην ίδια λίστα. Οι «ασπρόμαυροι» γνώριζαν πως δεν υπάρχει χρόνο για χάσιμο και όλο αυτό το διάστημα δούλεψαν έχοντας ανοίξει αρκετά μέτωπα.

Η τακτική Μπότο και τα θέλω του Λουτσέσκου

Μέχρι στιγμής. η συνεργασία ανάμεσα σε Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου κυλάει σχεδόν ιδανικά. ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στα χέρια του ένα μεγάλο αριθμό των μεταγραφικών κινήσεων που απαιτούταν να γίνουν άμεσα, πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, και τα εκεί φιλικά, ενόψει των αναμετρήσεων για το Conference League. Ο Ζοσέ Μπότο είχε εξ’ αρχής γεμάτες λίστες με παίκτες στις θέσεις που θα γινόταν αναζήτηση και είχε ξεκινήσει προεργασία. Γι’ αυτό και, τη δεδομένη στιγμή, η αλλαγή πλεύσης στην υπόθεση Δώνη δεν τάρραξε τον ΠΑΟΚ όσο κάποιοι θα περίμεναν.

Έχει εναλλακτικές και ήδη προχωράνε

Η περίπτωση του Ζαν Λουκ Ντομπέ είναι μια από αυτές που εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γάλλος που αγωνίζεται στη Ζούλτε Βάρεγκεμ δεν είναι από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Χωρίς να το διατυμπανίζουν, στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι αισιόδοξοι πως το θέμα του έξετου εξτρέμ – μετά τον Νάραϊ – θα κλείσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκανε δεκτή την πρόταση του ΠΑΟΚ και θα ανανεώσει το συμβόλαιο του όπως έγινε και με τον άλλο της παλιάς φρουράς, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αυτό σημαίνει ότι Σουριναμέζος μέσος, ο οποίος έχει κλείσει τα 34 του χρόνια, θα αγωνιστεί για 7η σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News