ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα των τερματοφυλάκων ο Ντανιέλ Φουζάτο

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ντανιέλ Φουζάτο βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ζοσέ Μπότο, με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να μη φεύγει με άδεια χέρια από το ταξίδι του στην Ιταλία.

Ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει την επόμενη μέρα όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φαίνεται πως έχει αποφασίσει οριστικά να μην ανανεώσει. Ο Ζοσέ Μπότο έχει βάλει ψηλά στη μεταγραφική λίστα για τη συγκεκριμένη θέση του Ντανιέλ Φουζάτο, τον 24χρονο τερματοφύλακα της Ρόμα. Ο Φουζάτο είναι δεύτερος στην ιεραρχία της Ιταλικής ομάδας κάτω από τα δοκάρια, πίσω από τον 34χρονο Ρουί Πατρίσιο και μπροστά από τον 19χρονο Πιέτρο Μπερ.

Η διαδρομή του Ντανιέλ Φουζάτο

Η Ρόμα ψάχνεται συχνά στην αγορά της Βραζιλίας για τερματοφύλακες, με τον Ντανιέλ Φουζάρο να περνάει τον Ατλαντικό το καλοκαίρι του 2018, σε ηλικία 20 έτων, αφήνοντας την Παλμέιρας. Ήταν το καλοκαίρι στο οποίο παραχώρησε τον Άλισον στη Λίβερπουλ και απέκτησε, πλην του Φουζάτο, τον Ρόμπιν Όλσεν έναντι 9 εκ. Ευρώ, για να πλαισιώσουν τον Αντόνιο Μιράντε. Σε αυτή την τετραετία, ο Φουζάτο έχει μετρήσει συνολικά 6 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρόμα σε επίπεδο Serie A, με τα πέντε εξ’ αυτών να είναι τα τελευταία ματς της σεζόν 2020-21. 

Ο Φουζάτο είναι ψηλά στη λίστα αλλά όχι μόνος

Αυτό που προκύπτει είναι πως ο Ντανιέλ Φουζάτο είναι ψηλά στη λίστα του Ζοσέ Μπότο αλλά δεν είναι η μόνη περίπτωση που απασχολεί τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος ταξίδεψε πρόσφατα στην Ιταλία, και ένα από τα θέματα της ατζέντας του ήταν μια περίπτωση αριστερού μπακ, η οποία όμως φαίνεται πως μένει πίσω. Πάντως, ο Μπότο δεν γύρισε με άδεια χέρια από τη γειτονική χώρα, καθώς «δούλεψε» πάνω στην περίπτωση του Ντανιέλ Φουζάτο, ο οποίος δεν… παίζει μόνο, καθώς υπάρχει και μια ακόμα επιλογή, γκολκίπερ λίγο μεγαλύτερης ηλικίας. 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News