ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Τάσος Δώνης... τέλος! Στο προσκήνιο (και) ο Ζαν Λουκ Ντομπέ

ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ο Τάσος Δώνης μένει με τις… βαλίτσες στο χέρι καθώς βγαίνει από το κάδρο, με τον Δικέφαλο να ενεργοποιεί και την περίπτωση του Ζαν Λουκ Ντομπέ

Στροφη 180 μοιρών έκανε ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση της μεταγραφής του Τάσου Δώνη, με τους ασπρόμαυρους να ενεργοποιούν άλλους παίκτες από τη λίστα στην οποία ήταν και ο 26χρονος Έλληνας.

Μπορεί οι επιτελείς του «Δικεφάλου του Βορρά» να απαντούν αρνητικά στο ενδεχόμενο να σταμάτησαν τις διεργασίες απόκτησης του Τάσου Δώνη λόγω των αναδράσεων μερίδας των φιλάθλων, αλλά είναι δεδομένο πως και αυτές έπαιξαν το ρόλο τους. Στο προσκήνιο εμφανίστηκε το όνομά του Ζαν Λουκ Ντομπέ.

Ποιος είναι ο Ζαν Λουκ Ντομπέ

Ο 26χρονος Γάλλος αριστερός εξτρέμ Ζαν Λουκ Ντομπέ ολοκλήρωσε τη σεζόν 2021-22 με 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Βελγίου με τη φανέλα της Ζούλτε Βάρεγκεμ, μετρώντας  2 γκολ και 14 ασίστ. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το έχει περάσει στο Βέλγιο, αγωνιζόμενος, μεταξύ άλλων στη Σταντάρ Λιέγης αλλά και στη Γάνδη, με τη φανέλα της οποίας είχε 4 γκολ και 9 ασίστ σε 40 αγώνες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News