ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου έκανε δέκα μεταγραφές για να περιμένει τον Μπίσεσβαρ

Μερικές φορές, οι καταστάσεις που δημιουργούνται κάνουν κάποια πράγματα να φαίνονται εντελώς διαφορετικά από όσο είναι. Η πρώτη ατάκα του Ραζβάν Λουτσέσκου σε ερώτηση για τη ρεβανς της ήττας του ΠΑΟΚ από τη Λέφσκι έδωσε τροφή για σχόλια.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στη Σόφια, και ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχωρά σε δηλώσεις στη Niovasports. Ερωτηθείς για το τι μπορεί να αλλάξει στην αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης στην Τούμπα, ο Ρουμάνος τεχνικός είπε: «Είναι άλλο παιχνίδι την επόμενη Πέμπτη. Θα έχουμε τον Μπίσεσβαρ».

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ «αυτός που περιμένω»

Πριν από ένα χρόνο, ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί από τη Μποέμιανς, στην Ιρλανδία, με 2-1. Τότε, ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 και ο Νέλσον Ολιβέιρα είχε μειώσει σε 2-1. Στο παιχνίδι που έγινε στην Τούμπας, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να μετράει ένα γκολ και μια ασίστ. Ο Σουριναμέζος δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει στην πρώτη αναμέτρηση και είχε αγωνιστεί ως αλλαγή. Στη ρεβάνς, πήρε τον ΠΑΟΚ από το χέρι και «καθάρισε» την πρόκριση. Και τώρα, ο Μπίσεσβαρ είναι ο πρώτος παίκτης που αναφέρει ο Λουτσέσκου ως έξτρα «όπλο» για τη ρεβάνς.

Η ατάκα που, λόγω κατάστασης, φωτίστηκε

Όπως ήταν φυσικό, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πιάστηκαν από αυτή την ατάκα του Λουτσέσκου. Βέβαια, είναι η στιγμή τέτοια που όλα περνάνε από ειδικό φίλτρο. Όμως, χωρίς να εξετάζουμε αν αυτό είναι σωστό ή λάθος, ο πρώτος συνειρμός που γίνεται είναι ο απλός. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει δέκα μεταγραφές, χάνει στο πρώτο ματς από μια ομάδα που είναι δεδομένο πως είναι του βεληνεκούς του και η πρώτη αναφορά του προπονητή του ενόψει της ρεβάνς, στην οποία θα αναζητήσει νίκη – ανατροπή, είναι στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που υπέγραψε νέο συμβόλαιο μόλις τέλειωσε η προετοιμασία στην Ολλανδία. Τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που αγωνίζεται σε ένα νευραλγικό πόστο, στο οποίο ο ΠΑΟΚ αγοράζει, ψάχνει, θα πάρει κι’ άλλον και… περιμένει τον Μπίσεσβαρ.

Και τώρα, τι;

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους πάντες στην πρίζα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή, τα ανοικτά μέτωπα είναι αρκετά. Η υπόθεση Σοτέλδο δεν θα πρέπει να εξαρτηθεί από τις αναμετρήσεις με τη Λέφσκι, ενώ η υπόθεση Κούρτιτς θα πρέπει να τελειώσει, ειδικά από τη στιγμή που την έθεσε, έτσι όπως την έθεσε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News