ΠΑΟΚ: Οι υποψήφιοι να κοπούν από την Ευρωπαϊκή λίστα

ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη έτοιμη στο μυαλό του την Ευρωπαϊκή λίστα που θα καταθέσει στην UEFA για τις αναμετρήσεις με τη Λέφσκι Σόφιας

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει μέχρι τοτέλος της εβδομάδας να καταθέσει στην UEFA τη λίστα για τις αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας για τη δεύτερη προκριματική φάση του Conference League.

Σε αυτή μπορεί να δηλώσει μέχρι 17 μη γηγενείς ποδοσφαιριστές και οκτώ γηγενείς. Τη δεδομένη στιγμή, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας 21 μη γηγενείς, που ίσως φτάνουν τους 25 με τις μεταγραφές που αναμένονται.

Η λίστα με τους μη γηγενείς

 

Οι μη γηγενείς που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Τέιλορ, Σάστρε, Ρ. Σοάρες, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο, Μουργκ, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Σβαμπ, Ντάντας, Κούρτιτς, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Νινούα, Φ. Σοάρες, Ολιβέιρα, Ζαμπά, Α. Ζίβκοβιτς. Σε αυτούς αναμένεται να προστεθούν σε πρώτη φάση οι Μπράντον, Νάραϊ, και σε δεύτερη ο Νέσμπεργκ και ίσως ο Σοτέλδο.

Οι κομμένοι και οι τραυματίες

Στη λίστα με τους 21 συμπεριλαμβάνονται οι «κομμένοι» Νινούα, Μουργκ, Ζαμπά, Τέιλορ. Ακόμα, υπάρχουν οι τραυματίες Ολιβέιρα και Ελ Καντουρί, που δε θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στις αναμετρήσεις με τη Λέφσκι, αλλά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που δεν έχει ακόμα προπονηθεί με την ομάδα. Ανέτοιμος είναι και ο Μπράντον Τόμας που ανακοινώθηκε λίγες ώρες νωρίτερα, ενώ θα πρέπει να διαπιστωθεί τι θα συμβεί με τον Νάραϊ, που θα είναι προσθήκη «της τελευταίας στιγμής» αναφορικά με τις αναμετρήσεις με τη Λέφσκι, αλλά προέρχεται από φουλ ρυθμούς προετοιμασίας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News