Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Γιοβάνοβιτς και ο Τσέριν που... φέρνει τον Σποράρ

Ο Αντράζ Σποράρ βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό και υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος που  συμβάλλει καθοριστικά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» επανάφερε την Τετάρτη στην επικαιρότητα τον Αντράζ Σποράρ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τις εξελίξεις να τρέχουν και τον χαρισματικό στράικερ να προβάρει για τα καλά τη φανέλα του «τριφυλλιού». Ο Σλοβενός επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας, Ρούμπεν Αμοριμ και έχει τοποθετηθεί στην transfer list από την αρχή του καλοκαιριού.

Μεταξύ των ομάδων που έχει προταθεί ο Σποράρ εδώ και μέρες, είναι και ο Παναθηναϊκός. Η αλήθεια είναι ότι η φήμη του 28χρονου στράικερ προηγείται, οπότε το όνομα του δεν πέρασε απαρατήρητο και εξεταζόταν ενδελεχώς από τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού.

Επιπροσθέτως, ο Σποράρ έχει άλλη μία εγγύηση… καλής λειτουργίας, όπως θα το παρουσίαζε ο πωλήτης. Τον Σλοβένο επιθετικό εκπροσωπεί η φίρμα «AR Sports Managment», η οποία έχει και την εκπροσώπηση του Άνταμ Τσέριν. Αμφότεροι, συμπατριώτες για την ιστορία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε εξαιρετική συνεργασία με τους μάνατζερ του συγκεκριμένου γραφείου στην απόκτηση του Άνταμ Τσέριν από τη Νυρεμβέργη. Όχι μόνο στις διαπραγματεύσεις, αλλά και τις πληροφορίες που συγκέντρωσε για τον Σλοβένο μέσο. Για τις οποίες είχε κάθε αναγκαία διευκόλυνση.

Αντίστοιχα, το ίδιο θα συμβεί για τον Αντράζ Σποράρ. Βέβαια, ο Σποράρ σε αντίθεση με τον Τσέριν, δεν είναι ανερχόμενος. Ο 28χρονος επιθετικός ηλικιακά διανύει την πιο παραγωγική περίοδο του και έχει ήδη πλούσιο παλμαρέ, βιογραφικό και γεμάτα στατιστικά στο σκοράρισμα.

Εξυπακούεται ότι και το κόστος διαφέρει. Ο Σποράρ έχει συμβόλαιο με αποδοχές άνω του εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει. Το ζητούμενο τι χρήματα θα ζητούσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να τον παραχωρήσει. Γιατί μέχρι τώρα, δεν έχει βρει προσφορά και απλώς θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα του παίκτη.

Στη Σερβία υποστηρίζουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας έψαξε τα δεδομένα για τον Αντράζ Σποράρ και υπαναχώρησε, όταν διαπίστωσε ότι συνολικά θα χρειαζόταν να δαπανήσει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Για τον Σλοβένο και τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News