Μεταγραφές: Η ΑΕΚ έχει προβάδισμα για Σούντγκρεν, εφόσον το αποφασίσει ο Αλμέιδα

Τι ισχύει με τον Σουηδό ακραίο αμυντικό του Άρη και την ΑΕΚ; Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά σχετικά με τις πιθανότητες που υπάρχουν να αποτελέσει ο Σούντγκρεν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της ομάδας τον Κλεμάν Μισελέν ή τον Μιχάλη Μπακάκη.

– Η στήλη είχε αποκαλύψει προ ολίγων ημερών το πώς ο εν ενεργεία διεθνής δεξιός μπακ είχε χαθεί για την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019, μέσα από μια επιλογή για την οποία οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μετανιώσει.

– Τον περασμένο Ιανουάριο υπήρξε εκ νέου επαφή εξωδιοικητικού συνεργάτη της ομάδας, με τον Σουηδό μέσο. Συζητήθηκε εκ νέου η υπόθεση συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς ο παίκτης είχε αποκτήσει το δικαίωμα να διαπραγματεύεται ως ελεύθερος, έχοντας μπει στο τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας του με τον Άρη.

– Δεν υπήρξε εν τέλει κίνηση των «κιτρινόμαυρων», καθώς ο παίκτης εμφανιζόταν διστακτικός και ήθελε να συζητήσει με τη νυν ομάδα του, πριν πάρει την τελική απόφασή του. Έτσι οι δύο πλευρές άφησαν το θέμα στη μέση, παρόλο που υπήρχε μια εγκάρδια συζήτηση.

– Στην πορεία, ο Άρης επέστρεψε δυναμικά στην υπόθεση Σούντγκρεν και σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν, οι δύο πλευρές είχαν βρει τη χρυσή τομή για να προχωρήσουν σε επέκταση της συνεργασίας τους. Ωστόσο έχουν περάσει δύο μήνες έκτοτε και νέο συμβόλαιο, δεν έχει προκύψει.

Άνοιγμα των ανθρώπων του Σούντγκρεν προς την ΑΕΚ

– Τελευταία, έγινε από την πλευρά του παίκτη άνοιγμα προς την ΑΕΚ. Και από τη συζήτηση αυτή, μεταξύ εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή και ανθρώπων της Ένωσης, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ακόμα εκατέρωθεν επιθυμία για συνεργασία. Μόνο που όταν αυτό συνέβη, η Ένωση είχε αποφασίσει να προχωρήσει με τον Ματίας Αλμέιδα.

– Τι σημαίνει αυτό; Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχει προβάδισμα εφόσον αποφασίσει άμεσα να προχωρήσει στην απόκτηση του Σούντγκρεν. Όμως για να συμβεί αυτό υπάρχουν δύο πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις: α) να δώσει την έγκρισή του ο Αργεντινός τεχνικός β) να είναι σίγουρη η Ένωση ότι θα απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Μισελέν ή έστω του Μπακάκη. Μέσα στο Μάιο, θα γνωρίζουμε!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News