Ολυμπιακός μεταγραφές: Ντορόν Λάιντνερ στέλνουν στον Πειραιά οι Ισραηλινοί

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου στην αναζήτηση του παρτενέρ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας και σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ του Ισραήλ, ο «εκλεκτός» των πρωταθλητών είναι ο κορυφαίος νέος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος της χώρας, Ντορόν Λάιντνερ!

 

Ο 20χρονος ακραίος μπακ αγωνίζεται στη Χάποελ Τελ Αβίβ και θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα του Ισραήλ, όντας ήδη διεθνής με την εθνική ομάδα.

Πέρσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, παρά το νεαρό της ηλικίας του, με αποτέλεσμα ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες (όπως η Μπολόνια, η Σασουόλο και η Αούστρια Βιέννης) να χτυπήσουν την πόρτα της ομάδας του. Σύμφωνα, μάλιστα, με τους Ισραηλινούς οι Αυστριακοί ήταν εκείνοι που πλησίασαν πιο κοντά στη μεταγραφή, καταθέτοντας πρόταση 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο η διοίκηση της Χάποελ δεν συζητούσε για ποσό μικρότερο των 2 εκατομμυρίων.

Αυτό θα είναι και το κόστος απόκτησης του Λάιντνερ για τον Ολυμπιακό, αν φυσικά επιβεβαιωθούν μέσα στις επόμενες ώρες οι πληροφορίες των Ισραηλινών δημοσιογράφων που κάνουν λόγο για «κλεισμένο deal».

Ως προφίλ ακραίου αμυντικού, πάντως, «κουμπώνει» απόλυτα στα «θέλω» του Ολυμπιακού που αναζητούσε διεθνή ανερχόμενο ποδοσφαιριστή σε νεαρή ηλικία, που θα βάλει πίεση στον Ρέαμπτσιουκ, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα έκοβε τα φτερά του Μολδαβού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News