Ολυμπιακός μεταγραφές: Πάτησε Αθήνα και… πιάνει δουλειά ο Χουάνγκ

Χαμογελαστός, ευδιάθετος και αποφασισμένος να ζήσει με τον Ολυμπιακό την πρώτη του εμπειρία στο Champions League, έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το μεσημέρι της Τρίτης, ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ.

Η δεύτερη ηχηρή μεταγραφική «βόμβα» των πρωταθλητών (μετά την απόκτηση του Βρσάλικο) δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και την ανυπομονησία του να φορέσει για πρώτη τη φορά τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Άλλωστε, ο διεθνής Κορεάτης θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη πανέτοιμος να βοηθήσει τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς προέρχεται από φουλ αγωνιστικό ρυθμό και απλά τον τελευταίο μήνα ταλαιπωρήθηκε από έναν μικρό τραυματισμό, τον οποίο έχει ξεπεράσει.

Ο Χουάνγκ, μάλιστα, θα βρίσκεται το βράδυ της Τετάρτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των νέων συμπαικτών του στην κρίσιμη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και και από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους οπαδούς μας, στο γήπεδο μας», τόνισε ο Κορεάτης στις πρώτες του δηλώσεις, ο οποίος θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και άμεσα θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του για τη συνέχεια των απαιτητικών αγωνιστικών υποχρεώσεων των πρωταθλητών που ακολουθούν τον Άυγουστο. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News