Ολυμπιακός Μεταγραφές: Στην Αθήνα ο Λέιντνερ, τέλος στο θρίλερ!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (27/7) ο Ντορόν Λέιντνερ. Ο 20χρονος Ισραηλινός αριστερός μπακ αποτέλεσε την επιλογή του Ολυμπιακού για ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας και το πρόσωπο που θα αποφορτίσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ο οποίος παίζει non stop εδώ και 1,5 χρόνο που βρίσκεται στους Πειραιώτες. 

«Είμαι πραγματικά πανευτυχής που θα αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός η οποία είναι η μεγαλύτερη της Ελλάδας. Θέλω να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τον σύλλογο όσο περισσότερο γίνεται και να κατακτήσω μαζί του τίτλους», είπε ο παίκτης κατά την άφιξη.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια σπουδαία επένδυση αφού και αρκετά χρήματα (2 εκατ.ευρώ) δίνονται στην ομάδα του, την Χάποελ Τελ Αβίβ, για να αποκτηθεί και υψηλές είναι οι προσδοκίες αφού μιλάμε για τον 2ο καλύτερο αριστερό μπακ κάτω των 20 ετών μεταξύ όλων των πρωταθλημάτων πλην των κορυφαίων πέντε.  

Μετά την άφιξή του ο Λέιντνερ άρχισε τη διαδικασία (σ.σ.: εργομετρικά, ιατρικά τεστ) ολοκλήρωσης της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τετάρτη πρωί στην Αθήνα ο Λέιντνερ παρά τη σφήνα της Μπεσίκτας

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News