Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Έφτασε… αγριεμένος ο Σπόραρ και απειλεί τη Σλάβια

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Άντραζ Σπόραρ με μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού να… ξεφεύγει από τις τετριμμένες δηλώσεις και να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στη δύσκολη διπλή αναμέτρηση με τη Σλάβια Πράγας.

Ο Σλοβένος στράικερ όχι μόνο έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις «μάχες» του γ’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League, αλλά έστειλε και το πρώτο… απειλητικό μήνυμα στους Τσέχους.

«Είμαι έτοιμος έχω παίξει δυο φορές κόντρα στη Σλάβια και έχω βάλει δυο γκολ εναντίον τους και είμαι έτοιμος», τόνισε ο Σπόραρ ο οποίος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για το νέο «πράσινο» κεφάλαιο της καριέρας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχής που είμαι εδώ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Έχει μείνει καιρό μακριά από το πρωτάθλημα. Είμαι εδώ για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του».

Ο Σπόραρ θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και άμεσα θα τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και δημιουργία της μίνι σλοβένικης παροικίας στο Κορωπί με Τσέριν και Βέρμπιτς.

«Και οι τρεις είμαστε διεθνείς. Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει ακόμη του Βερμπιτς. Όπως και να έχει ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι ξεχωριστό στην ομάδα, κάτι που δεν έχει τώρα. Ανυπομονώ να παίξω μαζί τους και να γνωρίσω όλη την ομάδα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News