Μεταγραφές Ευρώπη: Πληρώνει και τα χρέη της Μπάρτσα για Ντε Γιονγκ η Γιουνάιτεντ, δυσκολεύει του Φοφανά στην Τσέλσι

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Παρί Σεν Ζερμέν – Έβερτον: Στην τελική ευθεία η συμφωνία για τη μεταγραφή του Ιντρισά Γκεγιέ. Μέσα στην εβδομάδα η τελικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Σενεγαλέζου μέσου από τα «ζαχαρωτά», μετά από επιθυμία του Φρανκ Λάμπαρντ.  

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να προσπαθήσει να αποκτήσει τον Φρένκι Ντε Γιονγκ. Το πρόβλημα δεν είναι η ισπανική ομάδα, με την οποία οι Άγγλοι ήρθαν σε συμφωνία για μεταγραφή 75 εκατ. ευρώ συν άλλα 10 σε μπόνους, αλλά να πειστεί ο Ολλανδός, που δεν θέλει να αφήσει τους «μπλαουγκράνα», αναφέρει η Sport. Ο αγγλικός σύλλογος επιθυμεί να κάνει τον Ολλανδό μέσο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας, με αποδοχές που θα αγγίζουν τις 535.793 ευρώ, σύμφωνα με την «Daily Mail». Και αυτό που είναι πολύ σημαντικό, είναι ότι οι Άγγλοι είναι επίσης διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ που οφείλει η Μπαρτσελόνα στον Ντε Γιονγκ σε αναβαλλόμενους μισθούς. Πριν από μερικές εβδομάδες αρνήθηκε κατηγορηματικά να αναλάβει αυτά τα χρέη. Την ίδια ώρα και η Τσέλσι θα δώσει τη δική της μάχη για τον Ολλανδό μέσο. 

Τσέλσι – Λιντς: Δυσκολεύει του Γουέσλι Φοφανά για τους «μπλε», με τον τεχνικό της Λιντς, Μπένταν Ρότζερς να ξεκαθαρίζει ότι δεν πωλείται ο Γάλλος στόπερ. Δεν θα εγκαταλείψει εύκολα τη μάχη η ομάδα του Τόμας Τούχελ και αναμένεται να επανέλθει με νέα πρόταση μέσα στην εβδομάδα. 

Άρσεναλ – Ρεμς: Κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του Φολαρίν Μπάλογκαν έως το τέλος της σεζόν. Ο 21χρονος επιθετικός έχει προτάσεις από ομάδες της Premier League αλλά όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία.  

Mπορούσια Ντόρτμουντ – Ελλάς Βερόνα: Η καλή σεζόν του Τζιοβάνι Σιμεόνε τον έχει βάλει στην ατζέντα σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο επιθετικός της Ελλάς Βερόνα έχει ακουστεί για ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Νάπολι ή η Σεβίλλη. Όμως, σύμφωνα με τη «Marca», πιο κοντά στο γιο του Τσόλο Σιμεόνε βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σεμπαστιάν Αλέ. 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News