Ιστιοπλοΐα: Επιστρέφει το «7o Κύπελλο Optimist-Κύπελλο Νίκος Σαρικαβάζης» του ΝΟ Παλαιού Φαλήρου

Πρωταθλητές του αύριο, ιστιοπλόοι ηλικίας 7-15 ετών βάζουν πλώρη για ένα τριήμερο απολαυστικής ιστιοπλοϊκής δράσης στην κλάση Optimist από τις 11 έως τις 13 Φεβρουαρίου

Η γιορτή των ταλαντούχων αθλητών του σήμερα και πρωταθλητών του αύριο επιστρέφει στον Φαληρικό Όρμο. Ιστιοπλόοι ηλικίας 7-15 ετών, με σύμμαχο τον άνεμο, βάζουν πλώρη για ένα τριήμερο (11-13/2) απολαυστικής ιστιοπλοΐας στην κλάση Optimist.

Ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου, πιστός στην πλούσια ιστιοπλοϊκή του ιστορία και τηρώντας κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, διοργανώνει τον Ανοικτό Διεθνή Ιστιοπλοϊκό αγώνα «7o ΝΟΠΦ Κύπελλο Optimist» και το επαμειβόμενο «Κύπελλο Νίκος Σαρικαβάζη», διοργάνωση που από το 2019 περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της διεθνούς ομοσπονδίας της κλάσης Optimist (IODA).

«Είμαστε πανέτοιμοι για την διοργάνωση από την οποία στο μέλλον θα βγουν οι επόμενοι Ολυμπιονίκες. Η οργανωτική επιτροπή έχει σχεδιάσει έναν αγώνα ασφαλή, τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Είμαστε σίγουροι ότι οι συμμετέχοντες στον αγώνα, που γίνεται στη μνήμη του Νίκου Σαρικαβάζη θα γεμίσουν ιστιοπλοϊκές εμπειρίες και γνώσεις που θα αποτελέσει την καλύτερη προίκα για το μέλλον» σχολίασε εν όψει της εκκίνησης των αγώνων ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου Τάσος Βατίστας.

Τιμώμενο πρόσωπο η Αιμιλία Τσουλφά

Οι διοργανωτές του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις στους λιλιπούτειους ιστιοπλόους που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα νερά του Σαρωνικού.

Την Κυριακή εξάλλου, στην απονομή των επάθλων στους νικητές, θα τιμηθεί για την προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας στην κλάση 470, Αιμιλία Τσουλφά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News