THE SPY CAM
{ Πήρατε την ευθύνη, δείτε τα... κρυφά μυστικά της}

THE SPY CAM: Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Το μενού με… Λεουτσάκο στο μενού, ο ψυχολόγος και ο Βράνιες

{Χρειάζεται ειδική διαχείριση ο Βράνιες! Είναι ξεκάθαρο αυτό. Το έχουν ομολογήσει όλοι. Ο Τασούλης. βέβαια, έχει άλλη άποψη. Το ‘πε ο άνθρωπος με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. “Δεν χρειάζεται scouting για τον Βράνιες”. Συμφωνούμε. Αλλά με τη διαχείριση, τι γίνεται; Ποιος θα τον κουλαντρίσει τον Βόσνιο; Εδώ έχω μία πρόταση. Στην ΕΠΟ κυκλοφορεί εσχάτως ένας ψυχολόγος. Δεν έχει σημασία ποιον επισκέπτεται και τι συζητούν. Είναι, άλλωστε, προσωπικά δεδομένα, αν και κάποιοι γλεντάνε με τις… συνεδρίες. Απλά επειδή έγινε θέμα σε πολλά πηγαδάκια, κάποιος έριξε στο τραπέζι την ιδέα. “Γιατί δεν του λέει κάποιος να τον προτείνει και στον Μελισσανίδη για τον Βράνιες;”. Το άκουσα και μεταφέρω εγώ την πρόταση. Εύκολο είναι να βρει ο “Τίγρης” αυτόν που συμβουλεύεται ψυχολόγο και τον συναντά στο πάρκο Γουδή. Μετά, μπορεί στη διάρκεια της καθημερινής επαφής, να κάνει την ερώτηση και αν είναι καλός ο επιστήμονας, να τον χρησιμοποιήσει και στην ΑΕΚ για τον Όγκνιεν…}.

{Τη μία στη Σκιάθο, την άλλη στην Ολλανδία, την επομένη στη Θεσσαλονίκη. Ο δήμαρχος είναι πανταχού παρών! Μαθαίνω, μάλιστα, ότι εκεί που δοκιμάζει τις αντοχές του και τη φυσική κατάστασή του, ο Αχιλλέας εκφράζει τη βεβαιότητα ότι φέτος ο Βόλος θα ‘ναι ακόμα καλύτερος. Λέει, μάλιστα, ότι και από αυτή τη φουρνιά θα πουλήσει παίκτη. Προεξοφλεί, μάλιστα, ότι η ομάδα του θα βγάζει το συκώτι κάθε αντιπάλου με το πρέσινγκ της. Για να το λέει ο Μπέος, κάτι θα ξέρει! Τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, κόβει το μάτι του}.

{Βρέθηκα πρόσφατα σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι. Μπροστά μου έτρωγαν δύο άτομα. Άγνωστα σε μένα. Ήταν, όμως, γνωστός μου, για να μην πω φίλος μου, ο τύπος που είχε μετατραπεί σε κυρίως πιάτο. Φωτιά είχαν πάρει τα πηρούνια και “κάρφωναν” τον Λεωνίδα τον Λεουτσάκο. Δεν μου άρεσαν όσα άκουγα και τον πήρα τηλέφωνο. Ήρθε στο μαγαζί. Οι άλλοι πάγωσαν. Ειδικά ο νεαρός. Φορούσε γυαλιά. Τον άκουσα να ψάχνει δικαιολογία για το πως συναντήθηκε με τον ασπρομάλλη. Ο τελευταίος ήταν πιο ψύχραιμος. Τι συνέβη έπειτα; Ο Λεωνίδας έκανε τα κατάλληλα τηλεφωνήματα και ανέφερε όπου μπορούσε για την τυχαία συνάντηση των δύο που συζητούσαν ότι ο Λεουτσάκος δεν κάνει ούτε για πρόεδρος της Φλόγας Πειραιά…}.

{Για άλλη μια χρονιά, ο Γιάννης Μπουζούκης βρίσκεται έξω από τα πλάνα. Κι αυτή τη φορά, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν περίεργα για τον παίκτη. Μέχρι και τον δανεισμό του εξετάζουν στον Παναθηναϊκό. Αλλά ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση. Οι συζητήσεις γίνονται, αλλά στον Μπουζούκη θα το πουν πιθανότατα μετά από την Ολλανδία και πάντα μετά από συζήτηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Γιάννης, πάντως, δανεικός δεν πάει. Ελεύθερος θα επιδιώξει να μείνει, αν του δείξουν πως δεν τον υπολογίζουν.}