ΛΑΤΣΙΟ: Επίσημη η επιστροφή του Φελίπε Άντερσον
Ένα όπλο στη φαρέτρα του Μαουρίτσιο Σάρι, που όπως δήλωσε, θα αναλάβει να δημιουργηθεί ένα κατάλληλο περιβάλλον για αυτόν, ώστε να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό στην ομάδα της Ρώμης.
Οι Ρωμαίοι ανακοίνωσαν την επιστροφή του παίκτη με μία φωτογραφία στα social media. Λίγες ημέρες νωρίτερα, ήταν ο ίδιος ο παίκτης που το είχε προαναγγείλει μέσω του λογαριασμού του.
?? Nice to see you in Rome again, @F_Andersoon! #CMonEagles ? pic.twitter.com/qKHLS7THIg
— S.S.Lazio (@OfficialSSLazio) July 13, 2021
Τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη Ρώμη προκειμένου να αγωνιστεί στη Γουέστ Χαμ, ο 28χρονος εξτρέμ, που την περσινή χρονιά είχε δοθεί ως δανεικός στην Πόρτο γυρίζει στην παλιά του ομάδα. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, πέτυχε ένα γκολ και τρεις ασίστ.
Ο Μαουρίτσιο Σάρι στο πλαίσιο της παρουσίασής του από τους “λατσιάλι” την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε αναφορικά με τον Άντερσον, σε σχετική ερώτηση:
«Αν δεν πίστευα στον Φελίπε, θα είχα αποτρέψει την μεταγραφή του. Όταν βρισκόταν στη Λάτσιο, έπαιξε πολύ καλά για 6-7 μήνες και φάνηκε προορισμένος να ενταχθεί στη Μπαρτσελόνα. Δεν είχε συνέπεια ωστόσο. Τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κατάλληλο περιβάλλον για αυτόν».
? @F_Andersoon ?? pic.twitter.com/UsG5fTEuUu
— S.S. Lazio eSports (@SSLazioeSports) July 13, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Επίσημα ερυθρόλευκος ο Μάριους
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
