Παναθηναϊκός: Η σατανική σύμπτωση του Βέλεθ πριν τα ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Παναθηναϊκός: Η σατανική σύμπτωση του Βέλεθ πριν τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η μοίρα του Φραν Βέλεθ δεν το θέλει να αγωνιστεί στο Φάληρο, αφού είναι η τρίτη φορά που τραυματίζεται πριν από μία αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο «Καραϊσκάκης». 

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει απόψε τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χωρίς έναν από τους δύο στυλοβάτες της άμυνας του. Ο Φραν Βέλεθ αποκλείστηκε από την αποστολή του Τριφυλλιού, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον προστατεύει από έναν μυϊκό τραυματισμό.

Ο Βέλεθ είναι ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι στην κυριολεξία παίζουν στα… κόκκινα. Ο Ισπανός στόπερ έχει συμπληρώσει 33 συμμετοχές φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με συνολικό χρόνο 2.929. Παραλίγο 3.000 λεπτά δηλαδή…

Πάντως, κατά ένα παράξενο τρόπο, ο Βέλεθ συνήθως αντιμετωπίζει προβλήματα πριν από τις αναμετρήσεις στο Φάληρο. Είναι η τρίτη φορά στη διετία που ανήκει στον Παναθηναϊκό, που ο Ισπανός στόπερ δεν θα παίξει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, ο Βέλεθ δεν είχε παίξει στο ντέρμπι των αιωνίων στις 21 Νοεμβρίου του 2020, λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής δεν πήρε μέρος ούτε στην αναμέτρηση της 3ης Οκτωβρίου του 2021, επειδή είχε υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο. Απόψε, θα απουσιάσει λόγω έντονης κόπωσης…

Ο Βέλεθ έχει μόλις μία συμμετοχή ως «πράσινος» στον Πειραιά, στην περσινή ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με 3-1, στον πρώτο γύρο των Play Offs.

Τι κάνει ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Βέλεθ

Μόλις πέντε παιχνίδια έχει χάσει ο Φραν Βέλεθ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ισπανός στόπερ έπαιξε σε όλα τα υπόλοιπα στην κανονική διάρκεια και στα Play Offs. O απολογισμός του Τριφυλλιού μπορεί να χαρακτηριστεί… ουδέτερος και ισορροπημένος χωρίς τον Βέλεθ στην ενδεκάδα: μία νίκη, μία ήττα και τρεις ισοπαλίες.

Αναλυτικά η… ζωή του Παναθηναϊκού χωρίς τον Βέλεθ:

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0

Παναθηναϊκός – Ιωνικός 4-1

Αστέρας Τρ. – Παναθηναϊκός 2-1

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-1

Άρης – Παναθηναϊκός 0-0

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News