Παναθηναϊκός: Ο γρίφος του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Για πρώτη φορά στα Play Offs, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού πριν από ένα παιχνίδι είναι ανοιχτή σε όλα τα σενάρια.

Για πρώτη φορά στη διάρκεια των φετινών Play Offs, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού πριν από ένα παιχνίδι αποτελεί γρίφο. Μέχρι πρότινος, η σταθερότητα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρόδιδε ουσιαστικά τη… συνταγή σε σύστημα και πρόσωπα.

Όμως, οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αναγκάζουν τον Σέρβο να προβεί σε αλλαγές στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Πόσες θα είναι αυτές; Μόνο ο Ιβάν το ξέρει και οι υπόλοιποι μπορούμε να υποθέτουμε.

Το σίγουρο είναι πως εκτός από τον Φραν Βέλεθ που αποκλείστηκε, στα «κόκκινα» είναι και άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως ο Ρούμπεν και ο Αϊτόρ. Αντίστοιχα, ο Χουάνκαρ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όμως δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τις ενοχλήσεις.

Κυρίως, είναι σαφές ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να ρισκάρει να χάσει έναν πριν από το κρίσιμο τελευταίο δεκαήμερο της σεζόν και θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων μόνο τους πιο ετοιμοπόλεμους.

Ο Παναθηναϊκός έχει εκκρεμότητες

Ο Γιοβάνοβιτς δεν δοκίμασε κάτι στην προπόνηση της Τρίτης και δεν φανέρωσε το παραμικρό από τις σκέψεις του. Πάντως, ο Μπρινιόλι αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του Παναθηναϊκού, ο Σένκεφελντ και ο Σάρλια θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας.

Ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουάνκαρ, αν τα καταφέρει, το αριστερό άκρο. Αλλιώς, τον Ισπανό θα τον αντικαταστήσει ο Σάντσες.

Στη μεσαία γραμμή, ο Αλεξανδρόπουλος αναμένεται να προτιμηθεί αντί του Μαουρίσιο και να πλαισιώσει τους Βιγιαφάνιες και Ρούμπεν. Ο Κουρμπέλης ήταν θετικός απέναντι στην ΑΕΚ, όμως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τρεξίματα σε αυτό το ματς.

Στην επίθεση, ο Παλάσιος θα αρχίσει δεξιός εξτρέμ, ο Χατζηγιοβάνης διεκδικεί τη θέση του αριστερού εξτρέμ από τον Αϊτόρ και οι Ιωαννίδης και Καρλίτος έχουν… ισόποσες πιθανότητες να αγωνιστούν στην κορυφή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News