Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Γιοβάνοβιτς στους αναπληρωματικούς

Ο Γιοβάνοβιτς θα προβεί σε εκτεταμένο ροτέισον στην Τούμπα, αλλά δεν σημαίνει ότι θα έχει λιγότερες απαιτήσεις από τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε τη συμμετοχή στον Β’ προκριματικό γύρο του Conference League, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο φινάλε των Play Offs έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Γιατί η δεύτερη θέση σχετίζεται μόνο με το γόητρο και δεν προσφέρει κάτι περισσότερο από την τρίτη ή την τέταρτη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αδράξει την ευκαιρία για να ξεκουράσει στην Τούμπα τους πιο επιβαρυμένους παίκτες, εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Διότι αυτό το ματς μετράει, αφού κρίνεται ένα τρόπαιο που θα δώσει… χρώμα στη σεζόν.

Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Παλάσιος και Αϊτόρ αναμένεται να μείνουν στην Αθήνα ή να καθίσουν στον πάγκο, για να προφυλαχτούν. Ο Γιοβάνοβιτς θα χρησιμοποιήσει αναπληρωματικούς με μικρότερο χρόνο, από τους οποίους, όμως, θα έχει  τις ίδιες απαιτήσεις με τους βασικούς.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει φροντίσει να στείλει το μήνυμα του σε όσους αγωνιστούν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος προπονητής περιμένει ανάλογη σοβαρότητα, συγκέντρωση και δεν πρόκειται να κάνει εκπτώσεις σε όσα θα ζητήσει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη νίκη και την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Δεν θα παραταχθεί απλώς με σκοπό να βγάλει την υποχρέωση και να λειτουργήσει σαν σε… αγγαρεία.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News