ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Η επιστροφή και οι διοικητικές αλλαγές

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, πήρε το δεύτερο εισιτήριο στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Άρωμα Κρήτης θα έχει η Super League 2 με τον Ηρόδοτο να είναι ένας από τους εκπροσώπους της, στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, πήρε το δεύτερο εισιτήριο στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Σημεία αναφοράς οι Γιάννης και Δημήτρης Κοιλιάρας, ο Αργκιλέσι, ο Γκίνη  και οι υπόλοιποι παίκτες που συνέβαλλαν τα μέγιστα για τη φετινή επιτυχία.   

Διοίκηση παίκτες και οπαδοί έχουν σα στόχο αυτή η παρουσία τους να είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Για το λόγο αυτό όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Μιχάλης Γεωργιάδης, βρίσκεται σε επαφές με επιχειρηματίες εντός Κρήτης με σκοπό να αναλάβουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος των κυανόλευκων τόνισε σε δηλώσεις του σε τοπικά μέσα, πως το αποτέλεσμα αυτών των επαφών με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές είτε είναι θετικό είτε είναι αρνητικό θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Από κει και πέρα σειρά θα πάρουν τα αγωνιστικά ζητήματα, με την παραμονή του Μανώλη Σκύβαλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα.  Με την οριστικοποίηση αυτών των θεμάτων, ο Ηρόδοτος θα προχωρήσει στον καταρτισμό του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μια πρώτη εικόνα υπάρχει για το ποιοι θα συνεχίσουν στην ομάδα υπάρχει, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι μεταγραφικές κινήσεις για μια σεζόν η οποία θα έχει μεγάλες απαιτήσεις.        

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News